Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik’e 1.500 kişilik öğrenci yurdu yapılacağının müjdesini verirken, ilimizde 2018’in Haziran ayında ihale edilen ve yapım süresi dolmasına rağmen halen bitmeyen 100 öğrenci kapasiteli Bilecik Ertuğrulgazi Lisesi pansiyon binası yapım işi gündeme geldi.

Vekil Yağcı’dan 1.500 kişilik yurt müjdesi

AK Parti Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik’e 1.500 kişilik öğrenci yurdu yapılacağını ve inşaatın 650 günde bitirileceğini belirtti.

Milletvekili Yağcı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Şeyh Edebali Üniversitesi’ni tercih eden öğrencilerimizin daha rahat ve güzel bir ortamda öğrenim hayatlarını sürdürmeleri için uzun zamandır yaptığımız çalışmalar sonucunda programa alınan 1.500 kişilik yurt ihalesi 20.09.2019 tarihinde yapılmıştır.

İhale sürecinin tamamlanmasının ardından inşaat inşallah 650 günde tamamlanacaktır. Şehrimize, üniversitemize öğrenci kardeşlerimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Süresi dolmasına rağmen halen bitirilemeyen pansiyon binası gündeme geldi

Vekil Yağcı’nın vermiş olduğu yurt müjdesi kamuoyunda memnuniyetle karşılanırken, yapım süresi dolmasına rağmen halen bitirilemeyen 100 öğrenci kapasiteli Bilecik Ertuğrulgazi Lisesi pansiyon binası yapım işi gündeme geldi.

Birçok öğrenci ve ailelerinin dört gözle beklediği Ertuğrulgazi Lisesi 100 öğrenci kapasiteli pansiyon binasının yapımına 18.06.2018 tarihinde başlanırken inşaatın bitim süresi 360 gün olarak belirlenmişti ancak görünen o ki 2018’in Haziran ayında başlanan pansiyon binasının inşaat yapım süresinin dolmasına rağmen halen bitirilememiş olması kafalarda çeşitli soru işaretleri yaratırken, Milletvekili Selim Yağcı’nın verdiği yurt müjdesi kafalarda soru işareti yarattı.

“Bitirilemeyen yurt ve pansiyon binalarına da el atsınlar”

Birçok vatandaş konu hakkında çeşitli yorumlar ve eleştirilerde bulunurken, “Ertuğrulgazi Lisesi pansiyonu süresi dolmasına rağmen bitirilemedi, Milletvekili Selim Yağcı’nın vermiş olduğu yurt müjdesi sevindirici fakat yapım işi devam etmekte olan ve bitirilemeyen yurt ve pansiyon binalarına da el atsınlar” ifadelerinde bulundu.

1.500 kişilik yurt müjdesini veren Milletvekili Selim Yağcı’nın Ertuğrulgazi Lisesi 100 öğrenci kapasiteli pansiyon işi hakkında herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merak konusu oldu.

Editör: TE Bilişim