Bilecik Sanayici ve İşadamları Derneği (BİSİAD), verdiği iftar yemeğiyle ilimizin sanayici ve işadamlarını bir araya getirdi. Gölpark Subaşı Restoran'da düzenlenen iftara katılımın yoğun olduğu gözlenirken, Başkan Cihan Saral, kapıda karşıladığı misafirler ile tek tek ilgilendi.


OSB Başkanı Mehmet Arslan, Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun, Mermer ve Granit Sanayicileri Derneği Başkanı Turgut Özen'in yanı sıra, BİSİAD üyeleri ile ilimizin sanayicileri ve işadamlarının katıldığı iftarda kısa bir konuşma yapan BİSİAD Başkanı Cihan Saral, uluslararası ölçekte ticareti geliştirmek ve dünyanın değişik yerlerindeki işadamlarıyla rekabet etmek için çaba sarf ettiklerini söyledi. İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırılar nedeniyle buruk bir Ramazan geçirdiklerini belirten Saral şöyle konuştu:


“Tabi bu Ramazan ayına girerken malumunuz biraz buruğuz. Dünyanın farklı bölgesindeki kan ve gözyaşının mağduru Müslümanlar. Bundan dolayı biraz üzüntülüyüz. Bizim elimizden bu mübarek günlerde dua etmekten çok da başka bir şey gelmiyor. İnşallah en kısa zamanda dünyanın değişik yerlerinde akan kan ve gözyaşı diner. Ve Türkiye'miz, bu güzel ülkemiz dünya dengesinde istediğimiz güce, prestije, stratejiye ulaşır inşallah. Bu duygularla hepinize tekrar hoş geldiniz diyorum, yaklaşan Ramazan Bayramınızın hepimiz için ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”





Editör: TE Bilişim