Bilecik Sanayici ve İş Adamları Derneği (BİSİAD) ile Sürat Kargo arasında, üyeleri kapsayan indirim anlaşmasına ilişkin protokol imzalandı.

Dernek binasında gerçekleştirilen imza töreninde BİSİAD Başkanı Yusuf Subaşı ile Sürat Kargo Eskişehir Bölge Müdürü Ramazan Kırıcı arasında imzalanan protokol kapsamında, 110 üyesi bulunan derneğin lojistik ve kargo hizmetlerinde yüzde 70'e varan indirim imkanı sağlanacağı belirtildi.

Yusuf Subaşı, gazetecilere yaptığı açıklamada, dernek üyelerinin tüm faaliyetlerinde yanlarında ve hizmetlerinde olmaya devam ettiklerini ifade ederek, "Bir çok kurumsal anlaşmalarla sanayicimize indirim imkanı sağlamaktayız. Sürat Kargo ile de yaptığımız anlaşma ile tüm üyelerimizin taşıma maliyetlerine yüzde 70'e varan indirim imkanı sağlıyoruz. Kurumsal anlaşmalarımızdan derneğimize üye olacak tüm sanayicilerimiz de faydalanacaktır" diye konuştu.

Ramazan Kırıcı da BİSİAD üyelerine indirim imkanı sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şirket olarak Türkiye'nin her yerinde ve dünyanın 228 ülkesinde taşımacılık hizmeti vermeye devam ettiklerini anlattı.

Editör: TE Bilişim