Bilecik Belediyeler Birliği Nisan ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirirken, mevcut Başkan Mustafa Yaman,Belediye Başkanlarının ve Meclis Üyelerinin tümünün desteğini alarak yeniden başkan seçildi.

Bilecik Belediyeler Birliği Nisan ayı olağan meclisi gerçekleşti. Toplantının ana gündem maddesi Bilecik Belediyeler Birliği başkanlığı seçimi olurken, Bilecik ve İlçe Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri Mustafa Yaman’ı Bilecik Belediyeler Birliği Başkanlığına layık görerek destek verdiler.

Bilecik Belediyeler Birliği Başkanlığı yaptığı süre içinde birçok projeye imza atan ve siyasi ayrım gözetmeksizin diğer Belediye Başkanları ile koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdüren Başkan Mustafa Yaman güven tazeledi.

Belediye Başkanlarının ve Meclis Üyelerinin desteğini alarak yeninden Başkan seçilen Mustafa Yaman,“Bilecik Belediyeler Birliğimizin Nisan ayı olağan meclis toplantısını Belediye Başkanlarımızın ve birlik üyesi meclis üyelerimizin katılımıyla İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirdik. Yenilenen birlik seçimlerinde bizlerden desteklerini esirgemeyen mevcudun oylarının tamamını vererek bizleri tekrardan Bilecik Belediyeler Birliği Başkanlığına layık gören tüm Belediye Başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ilimiz için birlik beraberlik içinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”ifadelerine yer verdi.

Başkanlık seçiminin yanı sıra Bilecik Belediyeler Birliği’nin yeni döneme ilişkin çalışmalarını masaya yatırıldı.

Editör: TE Bilişim