Hasan Güner


Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma Vakıf İlçe Müdürlükleri tarafından, önceden isimleri belirlenen yaklaşık 100 öğrenciye kışlık bot ve mont yardımında bulunuldu.
Derneğin gönüllü bir dernek olduğunu belirten Sosyal Yardımlaşma Vakıf  Müdürü Yusuf Şinay, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
“Birleşmiş Markalar Derneği tarafından fakirlere, muhtaç öğrencilere dağıtılmak üzere gönderilen yardım kolilerini dağıtmak için ilçe vakıflardan arkadaşlarımız geldi. Kendilerine ait olan kolileri alıyorlar. Daha önceden bize ihtiyaç sahibi olan kişilerin listesini göndermişlerdi. Bu koliler de o listeler doğrultusunda gelen yardımlar.
Listelerde adı yazan öğrencilere bu yardım kolileri dağıtılacak. Toplamda 100 civarı koli var. Kolilerin içeriği, her öğrenciye bir mont, bir bot şeklinde.
Bu yardım kolilerini gönderen Birleşmiş Markalar Derneği,  giyim sektöründeki kişilerle anlaşmalı olarak, her bir firmadan belirli miktarlarda mont, bot ve ayakkabıyı bu firmalar adına dağıtıyor.
Bu poşetlerde ihtiyaç sahibi öğrencilerin adı-soyadı, okulu yazıyor.”
Birleşmiş Markalar Derneği geçtiğimiz ay da Çankırı'da eğitim gören 2000 öğrenciye kışlık mont ve bot yardımında bulunmuştu.
Editör: TE Bilişim