Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Koronavirüs tedavisi devam etmekte olan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, sağlık çalışanlarına teşekkürlerini sunarken,“Burada nefes almama riskiyle bir an yaşasanız,maskelerinizi yüzünüze bantlardınız” dedi.

Başkan Münür Şahin hastaneden yaptığı paylaşımda,COVİD-19 tedavim Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde değerli doktorlarımızın ve sağlıkçılarınızın elinde devam ediyor. Allah onlara bu zor günlerde destek olsun, hastalara şifa olan bu sağlıkçı kardeşlerimize yardımcı olsun.

Allah tüm hastalara yardım etsin, bu hastalığın ilerlemiş aşamasını Allah kimseye yaşatmasın. Lütfen maske,mesafe,temizlik ve tüm kurallara uyalım.Unutmayalım birimizin tedbirlere uymaması herkesi riske atıyor.Çevremizi uyaralım.Burada nefes almama riskiyle bir an yaşasanız,maskelerinizi yüzünüze bantlardınız.

Allah bu Covid-19 sürecinde bu hizmetleri planlayan ve bu büyük hastanelerde sonsuz hastalara hizmet veren sistemi kuran başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onunla bu hedefte yol yürüyen Sağlık Bakanımızdan,doktorlarımızdan,sağlık personelimizden razı olsun.

Tüm hastalara Allah’tan şifa diliyorum.Hakkı ödenmez doktor ve sağlık personelimize dualarımı,minnetlerimi sunuyorum.Onlar bu sürecin savaşçıları kahramanlarıdır.Yoğun tedavim nedeniyle dualarını esirgemeyen tüm kardeşlerime ve hemşerilerime teşekkür ediyorum.Bu arada yoğun tedavim de devam ediyor.

Çok sevdiğimiz arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi kaybediyoruz, Allah onlara da rahmet eylesin, yakınlarına başsağlığı diliyorum.Allah'a emanet olun.

Covid-19 kurallarına zorla değil, sevdikleriniz,aileniz,çevreniz için uyun.Bir saat yoğun bakımda nefessizlikten çırpınsanız, inanın her şeyi farklı düşünürdünüz.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim