Cafer Elmas

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bayırköy seçim bürosu açılışı ve aday tanıtım toplantısında konuşan MHP İl Başkanı Sabri Eraslan, birçok erkek arkadaşlarının siyasete girmeye çekindiği bir dönemde Hilal Subaşı’nın bir özveri göstererek başkan adaylığı teklifini kabul ettiğini bununda Bayırköy’de, Bilecik merkezinde ve Parti Genel Merkezi’nde taktirle karşılandığını belirtti.

Özellikle Bayırköylü bayanlara seslenen Eraslan, ‘sizinde artık bir bayan arkadaşınız, bir dostunuz var. İnşallah 1 Nisan’da Belediye’de dertlerinizi, sıkıntılarınızı, sorunlarınızı dinleyecek bir kardeşiniz olacak. Bayan arkadaşlarım, Belediye’nin kapısı nerede, Belediye Başkanı nerede oturur, ne yapar, nerelerde çalışır bunları rahatlıkla görebileceksiniz’ dedi.

Partilerinin ambleminin 3 hilal olduğunu, bir Hilal’in de Bayırköy’de olduğunu vurgulayan Eraslan, ‘Hilal hanımı inşallah Belediye Başkanı yaparak bu sevgiyi ve bu güveni taçlandıracağız. Sizler varsanız bu bayraklar inmeyecektir, sizler varsanız ezan bu toprakların üzerinde dinmeyecektir’ dedi.


Eraslan, konuşmasında,“Birçok erkek arkadaşımızın siyasete girmeye çekindiği bir dönemde Hilal hanım büyük bir özveri göstererek Bayırköy’den Belediye Başkan adayı olmayı kabul etti kendisine teşekkür ediyoruz. Kendisinin adaylığı Bayırköy’de Bilecik merkezde ve genel merkezde taktirle karşılanmış olup genel merkeze gittiğimizde diğer adaylarımızdan farklı bir şekilde saygı görmüştür. Buda bizi mutlu etmiştir. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, özellikle Hilal hanımın bir bayan olmasından dolayı aday olmasının çok gurur verici olduğunu söyledi ve kendisine diğer adaylarımız ile birlikte başarılar diledi. Sevgili Bayırköylüler özellikle hanım arkadaşlarıma sesleniyorum. Sizinde artık bir bayan arkadaşınız, bir dostunuz var. İnşallah 1 Nisan’da Belediye’de dertlerinizi, sıkıntılarınızı, sorunlarınızı dinleyecek bir kardeşiniz olacak. Bayan arkadaşlarım, Belediye’nin kapısı nerede, Belediye Başkanı nerede oturur, ne yapar, nerelerde çalışır bunları rahatlıkla görebileceksiniz. Hilal hanımı inşallah Belediye Başkanı yaparak bu sevgiyi ve bu güveni taçlandıracağız. Sizler varsanız bu bayraklar inmeyecektir, sizler varsanız ezan bu toprakların üzerinde dinmeyecektir. Lütfen Hilal hanımımıza sahip çıkınız. Partimizin amblemi 3 hilal, bir Hilal de Bayırköy’de var. Allah yar ve yardımcınız olsun, Ne mutlu Türküm diyene” dedi. 

 

Editör: TE Bilişim