Bilecik Kent Konseyi tarafından bilgisayarı olmayan öğrencilere yönelik bilgisayar kampanyası başlatıldı.

Bilecik Kent Konseyi tarafından hazırlanan proje kapsamında salgın nedeniyle uzaktan eğitimde kullanılmak üzere kullanılmayan tablet ve bilgisayarlar toplanarak, ihtiyaç sahibi öğrenci ve ailelerle buluşturulacak.

Geçtiğimiz ay itibariyle kapılarını vatandaşlara açan Bilecik Kent Konseyi, birbirinden anlamlı çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle uzaktan eğitim için hazırlıkların yapıldığı şu dönemde kullanılmayan tablet, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar, Bilecik Kent Konseyi tarafından kurulan organizasyon ile evinde uzaktan eğitim için altyapısı olmayan çocuklarla buluşacak.

“KULLANMADIĞIN BİLGİSAYARINI BAĞIŞLA GELECEĞE DESTEK OL’’

Kent Konseyi tarafından yapılan yazılı açıklamada; “kullanmadığın bilgisayarını bağışla geleceğe destek ol’’ düşüncesiyle hazırlanan proje ile eğitime katkı vermek isteyen vatandaşlara çağrıda bulunuldu.

“Hep Birlikte Eğitime Destek Veriyoruz’’ sloganı ile gerçekleştirilen kampanya kapsamında hayırsever vatandaşlar, kullanmadıkları ya da değiştirmeyi düşündükleri dizüstü, masaüstü bilgisayarlar ya da tabletleri Bilecik Kent Konseyi hizmet binasındaki görevlilere teslim ederek, anlamlı çalışmaya büyük bir katkı sağlamış olacaklak” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilişim