Cafer Elmas

Bilecik'te doğarak okuyup büyüdükten sonra Üniversiteyi kazanıp makine mühendisi olan Emre Şahin, turizm sektörüne girerek dünyada ve ülkemizde oteller zinciri bulunan Rixos'un Gürcistan'daki otelinin Müdürlüğü görevine kadar yükseldi.

Birçok otel müdürlüğü yapan ve turizmde büyük tecrübe kazanan Emre Şahin'in tek hayali ise  bir gün doğup büyüdüğü yer olan Bilecik'e dönüp turizm sektöründe edindiği tecrübeler ile Bilecik turizmini canlandırmak adına yeni yatırımlar gerçekleştirmek.

Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleri İhsan ve Suna Şahin'in küçük oğlu olarak Bilecik'te dünyaya gelen, ilkokulu Atatürk, orta ve liseyi ise Ertuğrul Gazi Lisesinde okuduktan sonra Süleyman Demirel Üniversitesi'nde okuyarak Makina Mühendisi olan Emre Şahin, turizm sektörüne girdi.

Sektördeki ilk işe İstanbul Grand Cevahir Hotel Teknik Müdürlüğü, daha sonra Ağaoğlu Şirketler Grubu My Club Spor Merkezleri Teknik Mühendisliği yaparak başladı.

Kuşadası Hilton Otel Teknik Müdürlüğü, Azerbaycan Samaxı Rixos Otel açılış ve denetleme mühendisi, ardından da  Azerbaycan Naftalan Rixos Otel Teknik Müdürlüğü ve son olarak ta Gürcistan Borjomi Rixos Otel Teknik İşler Müdürü olarak iş hayatına devam etmekte olan İngilizce, Rusça, Azerice dillerini konuşabilen Şahin, "tek hayalim tekrar bir gün doğup büyüdüğüm yer olan Bilecik'e dönüp orada turizm sektöründeki tecrübelerimle Bilecik turizmini canlandırmak adına yeni yatırımlar gerçekleştirmektir" dedi.

Bilecik'te doğup büyüyen ve turizm sektöründe önemli bir makama gelen Emre Şahin, İstanbul Barosu Avukatları'ndan Fatma Süleymanoğlu Şahin ile evli ve bir çocuk babası.

 

 

 

Editör: TE Bilişim