Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şubat ayında birbirinden güzel etkinlik ve programlarla vatandaşlarımıza kültür ve sanat alanında dolu bir ay geçirecekleri müjdesini verdi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan etkinliklerle Bilecikli hemşerilerimizin unutulmaz anlar yaşayacağını belirten Başkan Selim Yağcı, etkinlikler hakkında şunları söyledi:

''8. Ulusal Tiyatro Festivalinde,  Bilecik'in sesini tüm Türkiye'ye duyurduk. Diğer yandan ilimizde iki kez üst üste çekimleri yapılan ''Yetenek Sizsiniz Türkiye'' programıyla vatandaşlarımızı bir araya getirdik. Bu programlara başta üniversite öğrencilerimiz olmak üzere vatandaşlarımızın ilgisi yoğun oldu.   Bilecik Belediyesi olarak, şu ana kadar yapmak istediğimiz fakat mekan yetersizliğinden dolayı yapamadığımız birçok güzel etkinliği yapma fırsatı bulacağız. Hep birlikte çalışarak, gerçekleştirdiğimiz Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezimiz, artık birçok ulusal ve uluslararası programlara ev sahipliği yapabilecek bir nitelikte. Onun için bundan sonraki süreçte birbirinden özel ve güzel programları hemşehrilerimizin beğenisine sunacağız. Sanata değer vererek, vatandaşımıza hizmet ettiğimiz bu yolculukta Bilecikli hemşehrilerimizi mutlu etmek bizler için de mutluluk vericidir.'' ifadelerini kullandı.

BİRBİRİNDEN GÜZEL VE ÖZEL ETKİNLİK PROGRAMLARI

2 Şubat Pazar günü, ''Temel Reis''
9 Şubat Pazar günü
müzikli ve dansıl çocuk oyunu ''Hansel ve Gretel''
10 Şubat Pazartesi günü ''Bilecik Belediyesi Oturak Havası Meşk Ekibi''
12 Şubat Çarşamba günü, ''Çoşkun Sabah Konseri''
14 Şubat Cuma günü, ''Mithat Körler Konseri''
16 Şubat Pazar günü, ''Heidi Müzikli Çocuk Oyunu''
18 Şubat Salı günü, ''Sefa Doğanay Komedi Show''
19 Şubat Çarşamba günü, Prof. Dr. Mustafa Karataş ile ''Muhabbet Kapısı''
22 Şubat Cumartesi günü, ''Pınar Dilşeker Konseri''
23 Şubat Pazar günü, ''Müzikli, Danslı Çocuk Oyunu Taş Devri''
25 Şubat günü, ''Ahmet Selçuk İlhan ile Şiir Dinletisi'' programlarıyla vatandaşlarımıza unutulmaz anlar yaşatacağız.

19:30'da Bilecikli hemşehrilerimizle buluşacak olan bu birbirinden güzel etkinliklere tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

BAŞKAN AMCALARINDAN ÇOCUKLARA YARI YIL HEDİYESİ FİLMLER

Bilecik Belediyesi olarak, şu ana kadar her hafta pazar günü birbirinden güzel tiyatro oyunlarını, çocuklarımızla buluşturduk. Tiyatro oyunlarına ek olarak, yarı yıl tatilinde 'Bilecik Belediyesi Çocuk Sineması'nda birbirinden güzel filmler, Başkan amcalarından çocuklarımıza tatil armağanı olarak sunuluyor. Öte yandan Şubat ayı içinde gerçekleştirilecek olan ''Heidi'', ''Hansel ve Gretel'' ile ''Taş Devri'' oyunlarıyla da çocuklarımızın yüzlerinde gülücükler açmaya devam ediyoruz.

UNUTMAYINIZ!

Karışıklığa neden olmaması için katılım davetiyelerinin Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nden alınmasını rica ediyoruz. Çünkü her bir programda, sunulan koltuk sayısı kadar izleyici alınabilecek. 

 

 

Editör: TE Bilişim