Bilecik Belediyesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tiyatro ve Sahne Sanatları Kulübü girişimleri ile tiyatro söyleşisi gerçekleştirildi.
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen söyleşide; Tiyatro Oyuncusu Ercüment Doğan ve Uluslararası Bilecik 11. Tiyatro Festivalinde Kristal Çınar Onur Ödülüne layık görülen Azerbaycanlı Tiyatro Oyuncusu İntigam Soltan, öğrencilerle bir araya geldi.
Şehrimiz ve ülkemizin tiyatrodaki dünü, bugünü ve yarınının ele alındığı söyleşide, usta tiyatro oyuncuları genç öğrencilere tecrübelerini aktardı.
BİLECİK'TE ŞEHİR TİYATROSU ÇALIŞMALARI
Konuşmacılar, samimi ve verimli bir ortamda gerçekleştirilen söyleşide ayrıca Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tiyatro ve Sahne Sanatları Kulübü öğrencilerine müjdeli bir haber verdi.
2004 yılından bu yana Bilecik'te tiyatro adına güzel çalışmalar gerçekleştiren Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak olan Şehir Tiyatrosu çalışmaları hakkında öğrencilere bilgi verildi.
Tiyatro Oyuncusu Ercüment Doğan, gerçekleştirilen söyleşide Bilecik'te tiyatroda çok önemli mesafeler kat ettiklerini belirterek, Şehir Tiyatrosu çalışmaları kapsamında Aralık ayında seçmelerin yapılacağı bilgisini verdi.
Gerçekleştirilen söyleşide öğrenciler, merak ettiği sorulara cevap buldu.
Editör: TE Bilişim