Cafer Elmas

CHP ve MHP İl Başkanları partilileri ile birlikte, Çatı Adayıları Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu için çalışmaya başladı. Çalışmalara, 22. ve 23 dönem  Milletvekili ve Belediye Başkanı Yaşar Tüzün’de katıldı.Geçtiğimiz aylarda yerel seçimlerde rakip olan ve zaman zaman basın aracılığı ile birbirlerine sert eleştirilerde bulunan CHP ve MHP şimdi çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu  için aynı safta oy istiyorlar.



10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalara hız verildi. CHP İl Başkanı Çağatay Karaahmet ve MHP İl Başkanı Sabri Eraslan, parti yöneticileri ile birlikte,geçtiğimiz hafta  kapalı pazarda  ardından da esnafları gezerek adayları Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istediler ve broşürlerini dağıttılar.



CHP ve MHP’nin çalışmalarına CHP eski Milletvekili ve Belediye Başkanı Yaşar Tüzün’de destek verirken,  en son yapılan  yerel seçimlerde rakip olan ve zaman zaman basın aracılığı ile birbirlerine sert eleştirilerde bulunan CHP ve MHP şimdi çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu  için aynı safta oy istiyorlar.

 

Editör: TE Bilişim