Ülkemizde bayramların kaderi haline gelen trafik kazalarında bu yıl Kurban Bayramı’nda ilimizde 4 kişi hayatını kaybederken,7 kişide yaralandı.

Bozüyük’te meydana gelen trafik kazasında otomobilin çarptığı Kestel Belediyespor’un 31 yaşındaki kaptanı Aşkın Yeter, hayatını kaybetti. Bozüyük’ten Osmaneli’ye seyir halinde bulunan otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucunda ise aynı aileden oldukları öğrenilen Hüseyin Onuş, Mevlüde Onuş (67) ve Birol Onuş isimli 3 kişi hayatını kaybetti.

Başköy Kavşağında ise otomobil ve kamyonetin çarpışması sonucunda Şaban M., ve kamyonette bulunan Saniye M., (63), ile otomobil sürücüsü Sevil D.isimli 3 kişi yaralanarak Devlet Hastanesi’ne sevkedildi. Başka bir kazada ise Bozüyük’ten Bilecik merkeze mobileti ile seyir halinde olan sürücü direksiyon hâkimiyetini kaybederek devrildi. Kazada sürücü Ali Canım ile arkasında yolcu olarak bulunan Zehra Canım (23) yaralandı. Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana gelen kazada ise iki motosikletin çarpışması sonucunda Olcay Aktaş ve Sezgin Uz isimli sürücüler hafif yaralandı.

Editör: TE Bilişim