İlimizde lezzetli ürünleri ve temizliği ile dikkat çeken Mavi beyaz çiğ börek ve kahvaltı salonu Bileciklilere hizmet etmeyi sürdürüyor. 7 ay önce hizmete giren ve girdiği günden beri Bilecik’te lezzetin adresi olan Mavi Beyaz, Gazipaşa Mahallesi Kuyumcu Sokak’ta ev yapımı lezzetli ürünleriyle hizmet veriyor.

Mavi Beyaz Çiğ Börek Salonu Sahibi Songül Kocaman, ‘temizlik ve lezzet’ sloganı ile hizmet verdiklerini ve çiğ börekte Bilecik’te tek adres olduklarını belirtiyor.  Eskişehir ile bilinen çiğ böreği Bilecik’te müşteri buluşturduklarını kaydeden Kocaman, ürünlerinde hiçbir dondurulmuş gıda kullanmadıklarını ifade etti.

Uygun fiyatlarla müşterilerine hizmet sunduklarını belirten Kocaman, çiğ böreğin yanında; mantı, kahvaltı ve Pazartesi’den Cuma gününe kadar her öğlen menülerinin bulunduğunu belirtti. Kocaman, ‘Çiğ böreğimizi tanesi 1 liradan kıymalı ve peynirli yapıyoruz. Mantımızı porsiyonu 10 liradan kıymalı, patatesli, nohutlu olarak yapıyoruz. Pazartesiden Cuma gününe kadar menümüz var. Menümüzde her öğlen üç çeşit yemek veriyoruz. Bu çeşitlerimizin yanında kahvaltımız ve el işi kurabiyelerimiz de var. Tüm Bilecikli hemşerilerimizi lezzetlerimizi tatmaya bekliyoruz’ dedi.        

Editör: TE Bilişim