TÜVTÜRK’ün ülke genelinde sadece randevu ile araç kabul eden muayene istasyonlarına Bilecik Merkez İstasyonu da dahil oldu. Böylece Bilecik’teki 2 araç muayene istasyonu da artık sadece randevuyla hizmet veriyor olacak.

29 Eylül tarihinden itibaren Bilecik Merkez İstasyonu artık sadece randevu ile hizmet vermeye başladı.

Sadece randevu ile hizmet veren istasyonlarda muayene taleplerinin eşit şekilde dağılması mümkün olduğunu belirten TÜVTÜRK yetkilileri, bu sistem sayesinde araç kullanıcılarının istasyonda daha az beklediğine dikkat çekti.

Randevu ile araç kabul eden muayene istasyonlarının uygulandığı diğer tüm istasyonlarda müşteri memnuniyetinde artış sağlandığını hatırlatan yetkililer, randevusuz araç kabulünün yapıldığı Bilecik Merkez İstasyonu’nda da hayata geçirilen randevulu sistem ile müşteri memnuniyetinde artış sağlanmasını beklediklerinin altını çizdi. Bozüyük İstasyonu ise sadece randevu ile hizmet vermeye devam edecek.

Randevular ücretsiz

Randevu sisteminde, araç kullanıcıları http://www.tuvturk.com.tr adresinden ücretsiz olarak istasyon yoğunluğuna göre talep ettikleri gün, saat aralığı için randevularını alabiliyor. Ayrıca randevular, TÜVTÜRK Çağrı Merkezi’nden veya istasyonlara gelerek ücretsiz alınabiliyor.

Editör: TE Bilişim