Bilecik 1. Amatör Lig’de mücadele eden Bilecikspor’un yeni Başkanı Harun Dilek, hedeflerinin Bilecikspor’u her kesime yayarak altyapıya önem verip üye artırımına giderek Kulübü ve takımı hakkettiği yere getirmek olduğunu söyledi. Yönetimi devraldıktan sonra kolları sıvayan Başkan Dilek, ilk olarak Vali Süleyman Elban ve Belediye Başkanı Selim Yağcı ile görüşerek projelerini anlattı ve destek istedi.

“Spor Okulu açtık”

Gazetemize açıklamada bulunan Bilecikspor'un çiçeği burnunda Başkanı Harun Dilek, Bilecikspor'un kurumsallaşması ve özelikle tesisleşmesi gerektiğini belirtti. Altyapıya önem vereceklerini ve özellikle çocukları ve gençleri spora özendirip Bilecikspor'a kazandırma adına çalışmalar başlattıklarına vurgu yaparak, Bilecikspor'un eski futbolcusuolan İsmail Kamalı hoca idaresinde Bilecikspor Futbol Okulu’nu açtıklarını belirtti.

Dilek, Bilecikspor'un kesinlikle kurumsallaşması ve tesisleşmesi gerektiğini anlatarak bu konuda Belediye Başkanı ve Vali’nin kendilerine destek olacağını ilettiklerini, yönetim olarak Bilecikspor'u belli başlı kişi, kurum ve kuruluşlara yüklenmek yerine herkese ve herkesime yaymayı planladıklarını belirtti. Dilek, herkesin taşın altına elini koymasını sağlayarak üye sayısını artırıp uygun aidatlar ile 1.000 kişiyi Bilecikspor’a üye yapmayı hedeflediklerini aktardı.

“İlk hedef Bal Ligi”

Yıllarca futbol oynadığı Bilecikspor'a Başkan olan Harun Dilek, Bilecikspor'un geçtiğimiz sezon başarılı bir lig maratonu geçirdiğini ve namağlup şampiyon olarak Bal Ligi’ne yükselme maçında güçlü rakibi Bozüyük Vitraspor'a kaybettiğini belirterek, bu başarıda emeği geçen başta Başkan İsmail Cinoğlu, yönetim, takım hocası ve futbolculara teşekkür ettiğini ifade etti. Harun Dilek, bu yıl  geçen yönetim ile yola çıktıklarını herkesin desteğini alarak güçlü kadro kurup ilk hedef olarak Bal Ligi’ne çıkmayı amaçladıklarını da aktardı.

“Eski futbolculardan destek, Kırmızı Şimşek ruhu yeniden gelecek”

Bilecikspor’da top koşturmuş eski futbolcu arkadaşları ile görüştüğünü ve hepsinin kendisine destek olup önümüzdeki günlerde Bilecik'e gelerek birlik beraberlik gecesi düzenleyip Kırmızı Şimşek ruhunun yeniden kazanılacağını belirten Harun Dilek, halen futbolun içinde olan arkadaşlarının olduğunu ve onların tecrübelerinden de faydalanacağını belirtti.

“Eski Başkanlara gideceğiz”

Herkesimden üyeyle genç ve dinamik yönetim oluşturduklarını gece gündüz demeden Bilecikspor'un menfaati için çalışacaklarını belirten Dilek, yönetim olarak eski Bilecikspor'un efsane başkanlarını ziyaret edip destek isteyerek tecrübelerinden faydalanacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim