1. Amatör Lig 7'inci haftada Bilecikspor ile Pazaryerispor karşı karşıya gelirken 5-1’lik skor ile kazanan taraf Bilecikspor oldu.

Bilecik Edebali Stadı'nda oynanan maçta Bilecikspor’lu oyuncular Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 80’inci yılında üzerinde Atatürk'ün fotoğrafı olan "Unutmayacağız" yazılı pankartla maça çıktı.

İlk düdüğün çalması ile başlayan maçın 10’uncu dakikasında Bilecikspor’un tecrübeli futbolcusu İbrahim Şener’in attığı gol ile 1-0 öne geçen Bilecikspor maçın 25’inci dakikasında atak oyuncu Yusuf Çelik’in attığı gol ile durumu 2-0’a getirdi.İlk yarısı 2-0 biten maçın ikinci yarısında daha iyi bir oyun sergileyen Bilecikspor maçın 50’inci dakikasında Önder Gören’in Pazaryerispor’un kalesine attığı gol ile durumu 3-0’a taşıdı.Maçta iyiden iyiye kendisini gösteren Bilecikspor adeta esmeye başlarken,maçın 55’inci dakikasında ve 70’inci dakikasında attığı goller ile skoru 5-0 yaptı.İlerleyen dakikalarda nadir ataklardan birisini gerçekleştiren Pazaryerispor Yusuf Sakar’ın Bilecikspor kalesine attığı gol ile durumu 5-1’e getirdi.

“Bugün ayrı güzel bir gün”

Gerçekleşen maçta başka gol sevinci yaşanmazken,maçın galibi Bilecikspor oldu.Maçın ikinci yarısından itibaren türbinde bulunan Belediye Başkanı Nihat Can,basın mensuplarına maç hakkında değerlendirme yaptı.Başkan Can, "Bileciksporumuz 1308 Osmaneli Belediyespor maçını kazanarak liderliğe yükselmek istiyor. Bugünde bu maç öncesi takıma destek olmaya geldim. Ben gelince takım birbirinden güzel 3 gol attı. İlk yarı başka bir program nedeniyle yetişemedim. Bugün ayrı güzel bir gün. 10 Kasım, bugün Ata'mızı şükran ve minnetle andık. Bu güzel galibiyet için başta Bilecikspor Başkanı Ahmet Subaşı, başkan vekili Harun Dilek, antrenörümüz Ahmet Uzun ve tüm futbolcularımızı kutlarım. Bilecikspor taraftarları bugün bana sevgi gösterisinde bulundular. Onları da unutmamak gerek. Takımları ligin başladığı Söğütspor maçından bu maça kadar her zaman yanında olduklarını gördük. Onlar böyle takımlarına sahip çıktıkları sürece bu takım bu sene şampiyon olacaktır" ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim