Daha önce Bozüyük Yeşilyurtspor’da sergiledikleri oyun ile göz dolduran Yusuf Çelik, Cihan Yılmaz ve Önder Gören Bilecikspor’a transfer oldular.

Bilecikspor lokalinde gerçekleşen imza töreni sonrası transferlere ilişkin açıklama yapan Kulübün Asbaşkanı Ersel Emiroğlu ve Kulüp Yöneticisi Murat Alp ; “Bozüyük yeşilyurtspordan Yusuf Çelik, Cihan Yılmaz ve Önder Gören transfer edildi. Daha önce Vitraspor’da BAL Ligi tecrübeleri olan oyuncular. Bilecik amatör liginden ve BAL Ligi takımlarından cazip teklifler almalarına rağmen Bilecikspor’u tercih ettiler. İleriki süreçte transferlerimiz devam edecek ve genç yuncular üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca transfer sürecinde oyuncu önder Çelik’in abisi eski futbolcu Veli Çelik’e yaptığı girişimler için ve Yeşilyurtspor Kulübü Başkanı Fedai beye de transfer sürecinde göstermiş olduğu özveriden dolayı teşekkür ediyorum.”ifadelerine yer verdiler.

“Bilecikspor’u şampiyon yapmaya geldik”

Gerçekleştirilen imza töreni sonrasında Bilecikspor bayrağı önünde poz veren genç oyuncular,“Bilecikspor’u şampiyon yapmaya geldik” sözlerini vurguladılar.

Editör: TE Bilişim