Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek ve yöneticiler Bilecikspor'a ana sponsor olan ve forma reklamı veren Yüce Marble'nin Bursa blok mermer fuarındaki standını ziyaret ederek teşekkürlerini dile getirdiler.

Kulüp Başkanı Harun Dilek, Yüce Mermer’in sahibi Erol Yüce’nin ilimizdeki sanayiciler içerisinde geçen yıl olduğu gibi bu yılda Bilecikspor'a ana sponsor olarak forma reklamı ile en büyük desteği sunduklarını belirterek teşekkürlerini iletti.

Sanayicilerin Bilecikspor'a bakış açısının değişmesi ve sahip çıkması gerektiğini, gençlerin sporda ve futbolda önlerini açmak için önemli çalışmalar başlattıklarını belirten Kulüp Başkanı Dilek, sadece amaçlarının Bal Ligi’ne çıkmak olmadığını, gençlere futbolu sevdirmek olduğun altını çizdi. Dilek, belli kişi ve firmalara yüklenmek yerine her kesimden Bilecikspor'a sahip çıkılması çağrısında bulunarak herkesin az yada çok Bilecikspor için taşın altına elini koyması gerektiğini söyledi.

Yüce: “Bilecik sanayicileri Bilecik için tek yumruk olmalı”

Bilecikspor'un ana sponsoru Yüce Mermer’in sahibi Erol Yüce, Bilecikspor'un ilin tanıtımı adına çok önemli bir faktör olabileceğini birlik beraberlik olunması ve Bilecikspor için Bilecik'teki sanayicilerin tek yumruk olması gerektiğini söyledi.

Erol Yüce, gazetemize ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Bilecikspor için hep beraber olmamız lazım. Hocamızla, kaptanla, takımla, takım ruhuyla, sanayicilerle. Aslında Bursa bizim merkez firmamız ama Bilecik'te de ciddi bir yatırımımız var. Bilecik sanayicileri ile birlikte tek yumruk olup bütün kamu kuruluşları ile işbirliği halinde, sürekli ortak akılla, altyapısını düzelterek Bilecikspor'u daha büyük hedeflere taşımamız lazım. Ekonomik anlamda da sen ben değil de, biz olmamız lazım. Seramikçisi de, doğal taş üreten mermer fabrikası da Bilecikspor için biraraya gelmeli.

Bilecik küçük bir ilimiz ama dünyada mermerleri ile çok anılan bir il. Dolayısıyla mermer anlamında sürdürülebilir bir ekonomiye sahip olan bir ilimiz. O zaman bu mermer firmalarımız, diğer firmalarımız ile beraber bu tür plan, program ve bütçeleri çok daha üst düzeye getirip Bilecikspor'u sosyal tesisleri ile moral anlamında yükseltmemiz gerekiyor. Allah korusun, bugün ülke olarak çok kötü bir şey yaşayabiliriz ama bir takımımız kazandığında onu unutturur bize. Onun için Bilecikspor'un büyümesi çok önemli. Büyümesi için de bütün sanayiciler olarak, bütün şirketlerimiz ile bütün basın ile beraber olunması gerekiyor. Eksikleri görüp eleştirmek lazım. Bunlarla beraber Bilecikspor'u sürdürülebilir bir zeminde layık olduğu yerlere taşımak gerekiyor.

Bugün Akhisar'a baktığımız zaman nüfusu çok az ama maşallah kaç yıldan beri bu işi sürdürebiliyorlar. Birçok takım, ekonomik yetersizlikten dolayı 1. Lige çıkmaktan korkuyor. Öyle bir şey yok. Zaten marka olduğunuz zaman kendi kendine de geliyor. Bugün biz firma olarak Bilecikspor'a destek veririz ama belki yarın Bilecikspor markasıyla da destek olabilir. Şu anda da oluyor ama daha büyük anlamda olmasını kastediyorum. Dolayısıyla ilimizdeki sosyal anlamda, çocuklarımızın gelişmesi anlamında, spor yapması anlamında, bunları branşlaştırarak başka alanlara doğru da çekebilmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü Bilecik, tarihi anlamda çok önemli bir ilimiz. Bunlar için tek hedef olmamız gerektiğine inanıyorum. Bilecikspor'u sadece şampiyon yapmak değil, bir üst turlarda da şampiyon yapmak gerekir” görüşlerine yer verdi.

TURGUT ÖZEN MERMER’E ZİYARET

Bilecikspor Başkanı Harun Dilek ve yöneticiler, Yüce Marble’nin ardından ilimizin önemli sanayi kuruluşlarından Turgur Özen Mermer’in standına ziyarette bulunarak Kulübün eski efsane Başkanı Turgut Özen’e Bilecikspor atkısı hediye ettiler. Bilecikspor’un çalışmaları hakkında Başkan Dilek ile Turgut Özen karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Editör: TE Bilişim