Bilecikspor Başkanı Aydın Avcı’nın istifası sonrası gerçekleştirilen olağanüstü Yönetim Kurulu Toplantısı sonrası oy birliği ile kulübün yeni başkanı Ali Muyşin oldu.

27 Temmuz 2019’dan beri görevi yürüten Aydın Avcı’nın ani bir karar ile Bilecikspor başkanlığından istifası sonrası kulüp yönetim kurulu olağanüstü toplandı.

Gerçekleşen Yönetim Kurulu Toplantısı’nda kulübün başkan yardımcılığını yürütmekte olan Ali Muyşin oy birliği ile Bilecikspor başkanlığına seçildi.

Kulüp Yönetiminden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Görevinden ayrılan Sayın Aydın Avcı’ya bugüne kadar kulübümüze yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor,Bilecikspor Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Sayın Ali Muyşin’e görevinde başarılar diliyoruz.” denildi.

“Amacımız ligde ki liderliğimizi şampiyonluk ile taçlandırmaktır”

Çiçeği burnunda başkan Ali Muyşin ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bildiğiniz gibi, Bilecikspor yönetiminde birlikte görev yaptığımız Aydın Avcı başkanımız gördüğü lüzum üzerine istifa kararını yönetim kurulumuza iletmiştir. Yönetim kurulumuz yaptığı olağanüstü toplantıda şahsıma teveccüh göstererek Bilecikspor Yönetim Kurulu Başkanlığına seçmiştir. Beni bu göreve layık gören yönetim kurulumuza teşekkürlerimi sunuyorum. 

Bu vesile ile eski başkanımız Sn. Aydın Avcı' ya görev süresi boyunca Bileciksporumuza yapmış olduğu hizmetler için şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.

Bilecikspor Kulübü olarak gençlerimizin önce iyi bir insan sonra iyi bir sporcu olabilmeleri için var gücümüzle çalışacağız. Katıldığımız her kategoride ki müsabakalarda yarışmacı kimliğimiz ve Bileciksporlu duruşumuz ile örnek olmaya devam edeceğiz.

Alt yapıda ve spor okullarımızda tüm yaş kategorilerinde eğitime ve müsabakalara katılmaya devam edeceğiz. Burada ki kardeşlerimizin gelecekte önce Bilecikspor A takımı formasını giymesini ve daha sonra da üst liglerde ki diğer takımlarda futbol hayatlarına devam etmeleri en büyük arzumuzdur.

Bu yıl ilk defa olmak üzere kadın futbol takımımızla 3.profesyonel futbol liginde ilimizi temsil edeceğiz. Camiamızı ve Bilecik halkını tüm dinamikleriyle kadın futbol takımımızı desteklemeye davet ediyorum.

Erkek A Futbol takımımızı bir üst lige taşımak için oyuncu kadromuz, teknik ekibimiz ve yönetim kurulumuz bir bütün halinde çalışıyoruz. Amacımız ligde ki liderliğimizi şampiyonluk ile taçlandırmaktır.

 Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan ve her geçen gün desteğini daha da arttıran taraftarlarımıza şükranlarımı sunuyorum.”

Editör: TE Bilişim