Batuhan Çolak ve yönetimin Bilecikspor’un başına geçmesiyle birlikte takımda yeni bir dönem başladı. Bilecikspor’u hak ettiği yerlere çıkarmak ve ilimizi en güzel şekilde temsil etmek amacıyla yola çıkan yönetim, takımın başına Beşiktaş’ın eski oyuncularından Niyazi Güney’i getirdi. Beşiktaşın 2002-2003 sezonunda şampiyon olmasını sağlayan efsane kadroda yer alan Güney, gerçekleşen imza töreniyle Bilecik’e merhaba dedi. Genç teknik adamın tecrübelerini takımın genç oyuncularına aktaracağını ve başarı için çok çalışacaklarını ifade etti.


Bilecikspor İçin Güç Birliğine Gidiliyor

Niyazi Güney ve ekibi, önceki gün Edebalispor Başkanı Ahmet Subaşı’yla akşam yemeğinde buluştular. Daha önce Bilecikspor’un her zaman destekçisi olacağını açıklayan Ahmet Subaşı, Başkan Batuhan Çolak’la bir süredir görüşmelerinin devam ettiğini ve bazı futbolcularının önümüzdeki sene Bilecikspor’da oynayabileceğini söyledi. Bilecikspor’un güçlü bir kadro oluşturmak için çalıştığını belirten Subaşı, Gençlerbirliği’nden 4 futbolcuyla da anlaşıldığını ifade etti. “Bilecikspor’un başarısı için gerekirse takımımı ligden çekerim” diyen efsane başkan Subaşı, bu açıklamalarıyla Bilecikspor sevgisini bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.


İmzalar Atıldı

Beşiktaş’ın efsane kadrosunda yer alan yeni Bilecikspor teknik direktörü Niyazi Güney ise, Bilecik halkına hastret kaldıkları sportif başlarıları yaşatmayı hedeflediklerini, bu amaçla yardımcı antrenörü ve kaleci antrenörüyle birlikte Bilecik’e geldiklerini, burada olmaktan büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi. Güney, amaçlarının öncelikle sağlam bir takım oluşturarak önümüzdeki sezon BAL’a yükselmek olduğunu sözlerine ekledi. Güney, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen imza töreniyle resmi olarak Bilecikspor’un teknik direktörü olmuş oldu.


“Böyle bir hocayı Bilecikspor çatısı altında görmekten gurur duyuyoruz.”

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen imza töreninde konuşan Batuhan Çolak, “2014-2015 sezonunda Bilecikspor’umuzun teknik direktörlüğünü Niyazi hocamız yapacaktır. Kendisini uzun yıllardır Beşiktaş takımından da tanıyoruz. Böyle bir hocayı Bilecikspor çatısı altında görmekten gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.



“Bileciksporu iyi yerlere getireceğiz.”

Başkan Çolak’ın ardından konuşan Bilecikspor’un yeni teknik patronu Niyazi Güney, “Futbolu bıraktıktan sonra Gençlerbirliği takımında antrenör olarak çalıştım. Batuhan Başkan Bilecikspor hedefleri doğrultusunda çalışma teklifi sundu. Fikirlerimiz uyuştuğu için ekibimde birlikte bu teklifi kabul ettik. Bileciksporu iyi yerlere getireceğiz.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim