Hasan Güner
Yemeğin ardından açıklamada bulunan Bilecikspor Kulüp Başkanı İsmail Cinoğlu, etkinliğe vesile olan Gürcistan’da yaşayan Emre Şahin ve lokanta işletmecisi Kerem Akkoç’a teşekkür ederek, takıma desteklerin devam etmesi temennisinde bulundu.
Kulüp Başkanı İsmail Cinoğlu, konuşmasında şunları aktardı:
“Dedik ya destekler devam edecek. Bilecik’te eskiden yaşayan işadamları ve yönetici arkadaşlarımızdan Emre Şahin kardeşimiz, Gürcistan’ta yüksek tirajdaki bir otelin genel müdürü. Bizi iki haftadır arıyor. ‘Ben Bilecik’ten çok uzaktayım, beni mutlaka üye yapın, üye kampanyanıza destek olayım’ şeklinde demeçleri oldu bize. Sevgili Kerem kardeşimizi de arayarak bu yemeği organize etti. Emre Şahin arkadaşımıza teşekkür ediyorum.
Konsantremizi bozmayalım. Pazar günü Vezirhan maçını da hallettikten sonra 8’de 8 yaparak sadece arkadaşların puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Umarım emeklerimiz boşa gitmez. İşletmeci kardeşimiz Kerem’e de çok teşekkür ediyorum, ağırladığı için. Haftaya Çarşamba günü bizi bu sefer kendisi ağırlayacak. Onu da burada iletiyorum.
Yaklaşık 3 gün oldu 1111 kampanyası başlattık. Bu kampanyayı gündemden düşürmemenizi istiyoruz. Kampanyaya tabii destek var. Yeni yeni insanlara ulaşıyoruz. Basın toplantısı da yapacağız bu konuyla ilgili. Ben tahmin ediyorum Bilecik halkı bu rakamın da üzerine çıkacak. Çıkmamız da gerekiyor. Biz bu kulübü çevirebiliriz maddi olarak ama 250 bin lira civarında bir borcun altına girdik, imza attık. 7 yıl içerisinde ödenecek ve her ay 5 bin civarında bir taksit ödüyoruz. Bunlara katkı sağlamamız lazım.”
Editör: TE Bilişim