Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, Kulüp binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında Medistate Hastaneleri Başhekimi Bilecikli Op. Dr. Mustafa Tekkeşin’in, Bilecikspor’a sağlık alanında sponsor olacağını kaydetti. Teklifin Tekkeşin’den geldiğini belirten Cinoğlu, “Sayın Hocam, ortopedi dalında Türkiye’ye ün yapmış Medistate Hastanelerinin başhekimi konumunda bulunuyor. Bize kendisi teklif etti. “Hocam doktorunuz var mı?” dedi. Ben de yok dedim. “O zaman ben hastane grubum ve şahsım olarak bana olacak taleplerinizle her zaman hazırım” dedi. Allah hiçbir şekilde bu noktalara getirmesin ama böyle noktalarda gerekeni yapacağına, sponsor şeklinde hizmet edeceğine inanıyoruz. Ben de onun adına çok teşekkür ediyorum” dedi. 

“Bilecik’in aile doktoruyuz”

Bilecikli Op. Dr. Mustafa Tekkeşin, Bilecik’i İstanbul’da temsil ettiğini ifade ederken kendisini İstanbul’da Bileciklilerin aile doktoru olarak gördüğünü söyledi. Tekkeşin, şunları söyledi: 

“İsmail ile sohbet ederken Bilecikspor faaliyetlerini anlatınca çok hoşuma gitti. Biz Bilecik’in aile doktoruyuz. İstanbul’da Bilecik’i temsil eden bir aile doktoruyum. Bir sıkıntıya düştüğünde eş, dost, tanıdık kim varsa danışabileceği, yön gösterebileceği bir hekimlik yapmamız gerekiyor. Sonra branşımızla ilgili acizane elimizden gelen bir şey varsa onlar da yapılabilir. Dolayısıyla biz camianın içindeyiz zaten. Hoş gelmedik, biz zaten buradaydık ama bizim koşturmalarımız çok fazla. O yüzden yetişemiyoruz. Bilecik’e, aileme yoğun tempodan dolayı yetişemiyorum. Ama bundan sonraki süreçte de biz buranın, Bilecik ailesinin doktoru, Bilecikspor’un doktoruyuz. Eşimizin, dostumuzun, arkadaşlarımızın doktoruyuz. 24 saat ulaşılabilecek bir ihtiyacı karşılayabilecek hizmeti yapabiliyorsak ne mutlu bize. Bilecikspor’un kondisyonu içinde elimden geleni yaparım. 

Ortopedist olduktan sonra insanlar kontrollere,  check up’a geliyorlar. Benim odama girdikleri zaman bir şikayetiniz var mı diyorum. Yok biz check up’a geldik. Oturun diyorum, size kondisyonu anlatayım. Kondisyon nedir diyorlar. Diyorum ki kondisyon çok önemli bir şey. Sizin hayatınızın sağlıklı olması için çok önemli bir şey. Herkesin bir kondisyona ihtiyacı var diyorum. Yaklaşık 10-15 dakikaya insanlara. Bir öğretmen geldi bana teşekkür etti. Dedi ki hocam siz niye bu kadar spora, kondisyona önem veriyorsunuz? diyorum biz bütün ekmeğimizi buradan kazanıyoruz. Nerde halı sahada top oynayanlar varsa bize geliyor. Nerde kondisyonu olmayan varsa bize geliyor. Biz de yorulduk. Biraz daha fazla dinlenmek istiyoruz. Dolayısıyla spor camiasında, sporcuların değil bütün herkesin kondisyona ihtiyacı var.”

 

Editör: TE Bilişim