Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş’a ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’a makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.

Rektör Taş ile ilimizdeki spor faaliyetlerine ilişkin fikir alışverişinde bulunan Başkan Dilek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan ile yapılan görüşmede ise Edebali Stadının yanında bulunan suni çimde antrenman yapmaları konusunda anlaşmaya vardı.

Rektör İbrahim Taş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını söyledi. Rektör Taş,konuya ilişkin belirttiği görüşlerinde şu ifadelere yer verdi:“Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek Bey ve Yönetim Kurulu üyeleri bizleri makamımızda ziyarette bulundular. Başkan Harun Bey ve yönetimini tebrik ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Sporun, sporcunun ve sporseverin her zaman yanındayız. Her zaman olduğu gibi Bilecikspor'un yanındayız, başarılı olmaları noktasında desteklemeye hazırız. Tüm spor kulüplerimize başarılar diliyorum”

Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek ve Yönetim Kurulu üyeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’a gerçekleştirdikleri ziyarette Edebali Stadının yanındaki suni çimde antremen yapmaları konusunda fikir birliğine vardılar.

Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek, Müdür Yıldız ile yaptıkları mülakata ilişkin şunları söyledi:“ Sayın Müdürümüzle Bilecik'teki sportif faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Bilecik Edebali stadının yanında bulunan suni çimde akşam antrenmanlarının yapılabilmesi için sahanın ışıklandırılmasının yetersiz olduğunu ve ışıklandırma sisteminin arttırılması gerektiğini müdürümüze ilettik. Sağ olsun müdürümüz konuyla bizzat ilgilendi ve gerekli talimatları verdi. Kendisine Bilecikspor kulübü olarak ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.”

Editör: TE Bilişim