Bilecikspor yöneticileri, Pazar günü oynanacak Vitraspor- Bilecikspor maçına Bilecik taraftarlarının alınmaması kararı hakkında açıklamalarda bulundu. Güvenlik Kurulundan çıkan kararı üzüntü ile karşıladıklarını belirten Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, kararın geç açıklanmasına tepki gösterdi.Kararın daha önceden kamuoyuna açıklanması gerektiğini ifade eden Başkan Cinoğlu, ‘Kararı maç saatler kala öğrendik. Bu karar en az bir ay önceden açıklanmalıydı’ dedi.

Güvenlik Kurulu'nun aldığı kararı kınayan Cinoğlu, ‘Kaymakam gidip sahayı bile görmemiştir. Odalarda alınan kararlarla iş yapılıyor’ ifadelerini kullandı. Bilecik bürokrasisinin Bilecikspor’a gerektiği önemi vermediğin ifade eden Cinoğlu, ‘takımımız sahipsiz’ diyerek serzenişte bulundu.

Cinoğlu, Bilecikspor taraftarının maça kontrolsüz bir şekilde gidebileceğine dikkat çekerek, ‘Gerekli önlemler alınmazsa orada katliam olur’ dedi. Sahaya çıkmama ihtimallerinin olmadığını söyleyen Cinoğlu, böyle bir lükslerinin olmadığını belirtti. 

Editör: TE Bilişim