Bilecikspor camiası Yeşilyurtspor maçı öncesinde kahvaltı etkinliğinde bir araya gelerek moral ve motivasyon buldu.

2017-2018 Bilecik 1. Amatör Lig'in açılış maçı öncesi 228 Restorant Kafe’de düzenlenen kahvaltı etkinliğine; Belediye Başkanı Selim Yağcı, Belediye Meclis Üyesi Ebutalip Dursun, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş, Bilecikspor Başkanı Harun Dilek, Antrenör Hasan Kol, Bilecikspor Eski Başkanı İsmail Cinoğlu, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Muşin, Kütahya Garanti Bankası Müdürü Hüsnü Bayrakçı ve Bilecikspor oyuncuları katıldı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, kahvaltı etkinliğinde yaptığı konuşmasında, Bilecikspor’un hedeflerinin yüksek olması gerektiğinin altını çizerek şunları ifade etti:

“Tabi öncelikle spor centilmence yapıldıkça anlam bulur. Biz bu sezonun, şehrimizdeki futbol ve spor camiası adına centilmence geçmesini, sağlık bir şekilde, kazasız belasız geçmesini temenni ediyoruz. Bilecikspor’umuz tabi aynı grup içerinde mücadele etse de ismi ile şehrimizi temsil eden ve şehrimizin kurulmuş en eski spor kulübüdür. Dolayısıyla Bilecikspor’un hedefleri yüksek olmalı. Bu sene yeni bir yönetimle ama, eski ruhumuzla hep birlikte ele ele daha güçlü bir Bilecikspor’u oluşturarak inşallah önce kendi içimizde başarıyı elde etmeyi temenni ediyoruz.

Tabi bu mücadele çok önemli. Bizler Bilecik Belediye Başkanlığı olarak sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Sizlerin başarısı bizlere gurur verir. Hak, hakkaniyet, adalet anlayışı çerçevesinde; şehrimizin imkânlarıyla her zaman yanınızda olduk, yanınızda olmaya da devam edeceğiz.

İnşallah, önümüzdeki sezon başarılı ve güzel bir sezon olur. Umarım herkes hak ettiği başarıyı elde eder. Daha iyiye, daha güzele hep beraber gitmemiz lazım ve siyaseti spora karıştırmamız lazım diyorum. Bu sezon boyunca hepinize başarılar diliyorum.”

Editör: TE Bilişim