Bilecikspor 2019-2020 futbol sezonu için birçok tecrübeli oyuncuyu renklerine bağlarken, gözlerini önümüzdeki sezon için BAL Ligi’ne dikti.

Yeni sezon için 22 oyuncu ile anlaşmaya varan Bilecikspor’da imza töreni gerçekleşti. Balıkesir Gönenspor’da Kütahya Yeşilayspor’da,Muğlaspor’da, Afjet Afyonspor U21’de,Vitraspor’da ve Bursa Vatanspor’da top koşturmuş olan tecrübeli yeni oyuncular ile güçlü bir kadro yaratan Bilecikspor için birçok vatandaş, “bu yılın şampiyonu Bilecikspor’dur” yorumlarında bulunmaya başladı.

Bilecikspor’da yapılan imza töreninde kırmızı beyaz formayı giyen yeni transferler sözleşmeyi imzaladı. İşte Bilecikspor’un yeni transferleri:

Zafer Aksoy-Balıkesir Gönenspor,Erdem Kamber-Balıkesir Gönenspor,Ahmet Tayfun Yalçın-Kütahya Yeşilayspor,Adem Can Başaraner-Kütahya Yeşilayspor,Talha Kara- Kütahya İl Özel İdaresi Spor,Zeyd Arif Dağdelen-Kütahya Moymulspor,Ümit Demir-Kütahya Moymulspor,Ali Sözen- Kütahya Genç Selçukspor,Alper Yavaşça-Muğlaspor,Ahmet Gufran Akdoğan-Afjet Afyonspor U21,Mustafa Tuna Kumru-Afjet Afyonspor U21,Furkan Çakır-Afjet Afyonspor U21,Mahsun Özdemir-Kilimli Belediyespor,Serkan Kol-Bilecikspor,Selami Demir-Bilecikspor,Ahmet Selçuk-Bilecikspor,Enes Tel-1299 Bilecik Kulübü,Barış İleli-1299 Bilecik Kulübü,Furkan Turğu-1299 Bilecik Kulübü,Kağan Kurnaz-Vitraspor,Şaban Aslan-Bursa Vatanspor,Yasin Gümüş-Şeyh Edebali Üniversitesi.

Editör: TE Bilişim