Yeni Başkan Aydın Avcı ve yeni yönetim ile 2019-2020 Futbol sezonuna hazırlanan Bilecikspor, tecrübeli hocalar Ahmet Uzun, Mehmet Fatih Ayhan, Sedat Memiş’e emanet.

Bilecikspor ardı ardına yaptığı atılımlar ile sezona hızlı bir başlangıç yapmak istiyor.Başkan Aydın Avcı’nın özverili çalışmaları sonrası Bilecikspor kendi dallarında başarı gösteren tecrübeli teknik hocalar ile anlaşmaya vardı.

Bilecikspor’da yapılan imza töreninde tecrübeli hocalar Ahmet Uzun ve Mehmet Fatih Ayhan’ın Bilecikspor’un A Takımı antrenörlüğünü üstlenirken kaleci antrenörlüğünü ise Eşref Taş üstlendi. Geçtiğimiz sezon 1308 Osmaneli Belediyespor’u şampiyon yapan başarılı Teknik Direktör Sedat Memiş ise, Altyapı sorumluluğuna getirildi.

Gerçekleşen imza töreninde Bilecikspor usta ellere teslim edilirken, hedefin şampiyonluk sonrasında BAL Ligi olduğu vurgulandı.

Diğer yandan Bilecikspor’un altyapısında görev alacak hocalar ise, Ergün Başar, Ozan Çağrı Gül, Batuhan Polat oldu.

Hedef BAL Ligi

İmza töreni sonrası kısa bir açıklama yapan Bilecikspor’un çiçeği burnunda Başkanı Aydın Avcı, hedeflerinin sezon sonunda şampiyonluk kupasını aldırmanın yanı sıra altyapıda da büyük bir başarı elde etmek istediklerini söyledi Başkan Avcı geçtiğimiz sezonun şampiyonu 1308 Osmaneli Belediyespor’un tecrübeli hocası Sedat Memiş ile anlaşmanın da kulübe büyük katkısı olacağını aktardı. Diğer yandan tüm hocalara teşekkürlerini sunan Başkan Avcı yeni sezonda oynanacak olan futbol maçlarının centilmence geçmesini arzu ettiğini söyleyerek tüm takımlara yeni sezonda başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim