Bilecikspor’un bulvar üzerindeki sosyal tesislerinin hem içinde hem de dışında yenileme çalışmaları son hızla devam ediyor. Kulübün uzun yıllardır atıl vaziyette duran binasına geçtiğimiz Cumartesi günü yeni Bilecikspor tabelası asıldı. Mikrofon uzattığımız Kulüp başkanı İsmail Cinoğlu, sosyal tesislerde yapılan yenileme çalışmalarının devam ettiğini ve yaklaşık 1 ay sonra hizmete gireceğini söyledi. Cinoğlu şöyle konuştu:

“Sosyal tesislerimizi aldıktan sonra tabelamızı asıyoruz. Güzel bir gün. Aslında çok önemli bir şey değil ama, yaklaşık 10 senedir kulübümüzün ne adresi, ne telefonu vardı. Federasyondan gelen kağıtlarımızı bile şadırvanın oradaki çöplerde buluyorduk. Şu anda bir adresimiz var, tesisimiz var. İç dekorasyonu da yavaş yavaş bitmek üzere. Tahmin ediyorum 1 ay içinde faaliyete geçecek. Bunların hepsi tabi bir maliyet. Kendi çapımızda yapmaya çalışıyoruz. Bu tabelanın yapımında da 1. OSB Genel Müdürümüz Sayın Mustafa Ünal Bey ve yönetimdeki arkadaşlar ve ağabeyler yardımcı oldu. Biz bir projeyle gidiyoruz karşılarına, tabi bir şey talep edince de yerine ulaşıyor. Ama niyet halis olmalı. Bir şeyler üretilmeli.”

BİLECİKSPOR’A 1000 ÜYE KAMPANYASI

Tesislerin hizmete girmesinin ardından üye toplamaya başlayacaklarını söyleyen Cinoğlu: “Sizin aracılığınızla 1000 üye kampanyası başlatacağız. Aylık çok cüzi rakamlarla Bilecikspor’u sevenler katkı verebilecekler. Bu tesisi bizlere veren o zamanki Genel Meclis üyelerimize ve şu anki meclis başkanlığımıza teşekkür ederiz. Bir lamba yanacak, insanlar ziyaret edecek. Kulübümüz adına güzel bir gün. Tekrar söylüyorum, bir tabela çok önemli mi? Ama olmayan şey önemli şeydir. Bunları yapmak bize nasip olduğu için mutluyum. Yardım eden herkese teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim