Bilecikspor, Yeşilyurtspor deplasmanına Türk Silahlı Kuvvetleri’nin düzenlemiş olduğu Barış Pınarı Harekatı’nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Abdülhamit Bilgen için sahaya siyah bandaj ile çıktı.

Geçtiğimiz gün Barış Pınarı Harekatında Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez ilçesi yakınlarındaki TSK üssüne düzenlenen havan saldırısında Bozüyüklü evladımız Piyade Uzman Çavuş Abdulhamit Bilgen şehit düştü. Türkiye’yi ve Bilecik’i yasa boğan şehit haberi birçok kesim tarafından üzüntüyle karşılanırken Bilecikspor camiası da bu hüzne ortak oldu.

Bilecikspor, Bozüyük ilçesinde Yeşilyurtspor ile karşı akrşıya gelirken futbolcuların kollarına siyah bandaj bağladıkları gözlendi. Diğer yandan maça hızlı başlayan Bileikcspor, üst üste yaptığı ataklar ile göz doldururken  ilk yarı Bilecikspor’un 6-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci yarıda iyiden iyiye sahada ağırlığını hissettiren Bilecikspor, maçı tek kale olarak götürdü. Yaptığı atakları fırsata çeviren Bilecikspor, Yeşilyurtspor’un filelerini 7 kez daha havalandırdı. Maç Bilecikspor’un  13-0’lık galibiyeti ile sonuçlanırken haftanın en gollü geçen futbol karşılaşması olarak akıllara kazındı.

Editör: TE Bilişim