Sezona hızlı başlamaya hazırlanan Bilecikspor oyuncuları duraksız antrenmanlarına devam ediyor.

Bu yıl Aydın Avcı başkanlığında sezona hızlı başlamayı hedefleyen Bilecikspor, tecrübeli koordinatör Ahmet Uzun ve antrenörler Mehmet Fatih Ayan, Batuhan Polat, Ergün Başar’ın çalışmaları ile yeşil sahalarda antrenmanlara başladı. Geçtiğimiz yıllara nazaran daha iddialı olan Bilecikspor’un bu yılki çalışmalar ile BAL Ligi’ne çıkması hedefleniyor.

Antrenmanlara ilişkin açıklamalarda bulunan Bilecikspor Başkanı AydınAvcı, başta Bilecikspor’u daha kurumsal bir yapıya dönüştürmenin en önemli kıstas olduğunu söyledi. Atltyapı ve tesisleşmeye de önem vereceklerini belirten Başkan Avcı, ilk hedeflerinin bu yıl BAL Ligi’ne çıkmak olduğunun altını çizdi.

Diğer yandan Bilecik il ve ilçelerinde spor faaliyetlerini devam ettiren amatör spor kulüplerine de çağrıda bulunan Başkan Avcı, Bilecikspor’un çatı bir spor kulübü olarak görülmesi ve bu sezonun dostluk, kardeşlik içinde tamamlanmasını temenni ettiğini aktardı.BAL Ligi’ne çıkacakları iddiasına yineleyen Bilecikspor’un çiçeği burnunda başkanı Aydın Avcı, ayrıca bir üst lige çıkılması ile birlikte Bilecik’te faaliyet gösteren diğer tüm amatör spor kulüp taraftarlarını da kenetleneceğini vurguladı.

Editör: TE Bilişim