Bilecikspor yeni yönetim kurulu ile geniş çaplı bir tanışma ve dayanışma yemeği düzenledi.

Bilecikspor’un hedefleri ve yapılacak projelerinin konuşulduğu dayanışma yemeği; Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Baro Başkanı Halime Aynur, Başkan Danışmanı Selçuk Erdağı, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, CHP İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Başkan Yardımcıları Ahmet Gürses ve Melek Mızrak Subaşı, Bilecikspor Başkanı Aydın Avcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Bilecikliler Derneği Başkanı Oktay Tepe ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bilecik İli ve İlçeleri Kültür Derneği Başkanı Mehmet İlhan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları ve birçok sporseverin katılımıyla gerçekleşti.

Bilecikspor Kulüp Başkanı Aydın Avcı, kulübün hedeflerinden bahsederken ildeki diğer amatör takımlar için “bizi, Bilecikspor’u rakip olarak görmeyin, Bilecikspor bir il takımı, ne kadar Bilecik merkezde yaşayanların takımıysa bütün ilçelerin ve köylerinde takımıdır” dedi.

Kurumsallaşma yolunda ilerlediklerini dile getiren Aydın Avcı, “Bilecikspor’un kurumsallaşma yolunu açmak için bir adım attık. Bunun için www.bilecikspor.com.tr lisanslı sitemizi kurduk. Başka illerden gelen yerli turistlerimiz Bilecikspor forması alabileceğimiz bir yer yok, nereden alabiliriz gibi sorular soruyorlarmış. Bizde forma, magnet gibi ürünlerimizin olacağı store açalım dedik. Bunun yanı sıra tesisleşmemiz de lazım bununla ilgili güzel projelerimiz var. Belediye Başkanımız Sayın Semih Şahin’de bize destek sağlıyor, teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

“Hedeflerimiz uzun soluklu”

İlk hedeflerinin Bal Ligi olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Avcı, altyapıyı güçlendirdikten sonra profesyonelleşme yolunda ilerleyeceklerini belirtti.

Bilecikspor’un uzun soluklu hedeflerinin olduğunu ifade eden Avcı, “gerçekçi hayallerimiz var, bunları adım adım gerçekleştireceğiz. Sizden şunu istiyorum, Bilecikspor’un bir başarısızlığını gördüğünüzde kesinlikle bir sabırsızlık yapmayın, çünkü hedeflerimiz uzun soluklu” dedi.

Bilecikspor’a kadın eli değdi

Yönetimde kadınlarında aktif olarak görev aldığı Bilecikspor Kulübü, altyapı sporcularının okul ve dışarıdaki sorunları ile daha yakından ilgilenecek. Bilecikspor’un ilk kez kız futbol takımı kurduğunu belirten Avcı, Kulüp’te kadınların sayısını daha da çoğaltmak istediklerini vurguladı.

“Kadın yöneticileri de Bilecikspor’a katan Aydın Avcı’yı kutluyorum”

Bilecikspor’u sonuna kadar destekleyeceğini belirten Belediye Başkanı Semih Şahin, “Bilecikspor son 10 -12 yıldır vahim duruma düşmüş maalesef, oysa benim çocukluğumda Bilecikspor insanların yarı gündemindeydi, bende eski yarı amatör topçu olduğum için ne yaparız, ne ederiz, Bilecikspor’u nasıl canlandırırız diye düşündüm. Bana göre çok güzel bir yönetim oluşturuldu. Kadın yöneticileri de Bilecikspor’a katan Aydın Avcıyı kutluyorum” ifadelerinde bulundu. 

“Minik kız futbol takımı hepimizin gözlerini ışıl ışıl yaptı”

Kadın futbol takımının kurulmasından mutluluk ve gurur duyduğunu belirten Başkan Şahin, kadınların hayata daha fazla girmesini ve etkinliklerde daha fazla rol alması gerektiğini vurguladı.

Başkan Şahin, konuşmasında, “kadın yöneticiler ve minik kız futbol takımı hepimizin gözlerini ışıl ışıl yaptı.  Partilerdeki gibi kadın kontenjanına çok karşıyım, kadın kadın olduğu ve donanımı gereği bir yerde olmalı kontejan olduğu için değil, ben böyle düşünüyorum. Bilecikspor’un yeni bir coşku ve vizyonla başladığı bu yolda kolaylıklar diliyorum, hepinizin destek olacağını biliyorum, bana sundukları projeler başarılı olursa bu iş devam eder” diyerek takıma iyi dileklerde bulundu.

Kulüp Başkanı Avcı, düzenlenen yemekte Bilecik store mağazası, büfeler, Bilecikspor gazozu, Bilecikspor iddia binası, Bilecikspor sosyal tesisleri, reklam gelirleri, yapay çelenk, sponsorluk ve kültürel projeler, Bilecikspor Lokal işletmesi gibi ileriye dönük projelerden de bahsetti.

Bilecik’in yerel sanatçısı Murat Durmaz’ın da sahne aldığı dayanışma yemeğinde Bilecikspor forma satışı ve Bilecikspor gazozunun ikramı yapıldı.

Ritim Dans Sanat Organizasyon ekibi de, halkoyunları gösterileri ile geceye renk kattı.

Editör: TE Bilişim