Bilecikspor bu sezona pırıl pırıl yeni oyuncular ve teknik ekip ile girerken, birçok farkındalığa da imza atmaya başladı.

Bilecikspor’un kendi logosu ile piyasaya çıkmaya hazırlanan Bilecikspor Gazozu şimdiden büyük sükse yapmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Pelitözü Göleti’nde Pelit Park’ta düzenlenen Bilecikspor dayanışma yemeğinde katılımcıların beğenisine sunulan Bilecikspor Gazozu büyük beğeni topladı. Belediye Başkanı Semih Şahin’in yanı sıra birçok vatandaş beğeniye sunulan Bilecik Gazozu’nu kendi sosyal medyalarından paylaşırken, gazoz projesinin tutacağını söyledi.

Tescil işlemi yapılacak

Bilecikspor Başkanı Aydın Avcı, Bilecikspor Gazozu’na ilişkin yaptığı değerlendirmede, “kendi logomuzla üretimini yaptırdığımız Bilecikspor Gazozu satışından da kulübe önemli bir gelir hadeflemekteyiz. İlerleyen süreçte Ticaret ve Sanayi Odamızla işbirliği içerisinde yöresel ürün tescilini almış olduğumuz nar ve ayva  aromalı versiyonlarını da üretmek istiyoruz”dedi.

Diğer yandan Bilecikspor Gazozu'nun kentimizdeki tüm büyük ve küçük marketlerde yakın zaman içerisinde satışa sunulacağı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim