Bilecik Spor Yönetim Kurulu tarafından yarın saat 19.30’da ‘Birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi’ düzenlenecek. Dayanışma gecesinde Bilecikspor camiası bir araya gelecek.

Bilecik 1.Amatör Futbol Ligi’nde mücadele veren Bilecikspor, sezona başlamadan önce ‘Birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi’ bir araya gelecek. Bilecik Spor camiasını tek çatı altında toplamak ve yeni sezon için moral depolamak isteyen Bilecik Spor yönetimi, ‘Birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi’ düzenleyecek.

Yıllardır yapılmayan ve özleminin duyulduğu bu ornagizasyon için kolları sıvayan Bilecik Spor Başkanı İsmail Cinoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Bilecik’te ve çevre illerde bulunan dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarını dolaşarak bu geceye davet etti.

Yarın saat 19.30’da Pelitözü Gökkaya Park’ta düzenlenecek olan  ‘Birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi’nde eski kulüp başkanları, eski kaptanlar ve sporculara onur belgesi verilecek. Yeni sezonda Bilecikspor’un yeni formaları da görücüye çıkarken programa sürpriz isimlerin de katılması bekleniyor. 

Editör: TE Bilişim