Bilecikspor, fikstür gereği kendi sahasında oynaması gereken bu haftaki Pazaryerispor maçını Edebali Stadı’nın tadilatta olması sebebiyle deplasmanda oynayacak.

Bilecik 1’inci Amatör maçlarının 3’üncü haftasında Bozüyük İçköyspor-Vezirhanspor’la, Yeşilyurtspor-Gölpazarı Belediyespor’la,1308 Osmaneli Belediyespor-Akpınarspor’la, Bozüyük Güneşspor-Osmaneli Gençlerbirliği ile, Bayırköyspor-Bilecik Gençlerbirliği ile Söğütspor-1299 Bilecikspor ile, Bilecik ise Pazaryeri spor ile karşı karşıya gelecek.

Tüm takımlar fikstür gereği maçlarını gerek kendi sahalarında gerekse deplasmanda oynayacak. Fakat Bilecikspor Edebali Stadı’nın tadilatta olması sebebiyle bu hafta kendi sahasında oynaması gereken maç için Pazaryeri deplasmanına gidiyor.

Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, Bilecikspor Yönetiminin Edebali Stadı’nın tadilatta olması sebebiyle kendi sahasında oynayacağı maçları deplasmanda oynamak istediğine dair dilekçe verdiğini aktardı. Dilekçenin kabul gördüğünü aktaran Toku, Edebali Stadı’nın hizmete açılması ile birlikte Bilecikspor’un kendi sahasındaki maçları burada oynayabileceğini de belirtti.

Editör: TE Bilişim