Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, Bilecikspor’un durumuna ilişkin yaptığı değerlendirmede 25 futbolcunun kendilerini maddi yönden zora soktuğunu fakat yine de bu zorluklara rağmen bu bayrağı taşıdığını söyledi.


Gerek Vali’den, gerekse Belediye Başkanı’ndan insiyatiflerini kullanmasını dile getiren Cinoğlu, maç başı 80 TL kadar giderlerinin olduğunu aktardı. Mayıs ayında kulübü bırakacağını ve daha güçlü bir yönetime ihtiyaç olduğunu söyleyen Cinoğlu, herhangi bir aday çıkmazsa bayrağı zorda olsa taşıyacağını fakat bu noktada gerekli mercilerden maddi manevi destek olmalarını istedi.

Tesislerin yetersiz olmasından, idman yapacak sahanın bile kısıtlı olduğuna sitem eden Başkan Cinoğlu, yeni dönemde böyle giderse 12-15 yaşındaki çocuklarla sahaya çıkacağını belirtti. Bu imkansızlıklara rağmen Bilecik halkına sporu hissettirdiklerini, gerek Bilecikspor camiasının, gerekse taraftar gruplarının desteğinden mutlu olduklarını belirtti. Cinoğlu, transfer sezonunun geldiğini fakat imkansızlıklar yüzünden bunu yapamayacaklarınıda  söyledi.


Bilecikspor Antrenörü Hasan Kol ise duruma ilişkin yaptığı açıklamada, “inanın Başkanımızı çok iyi anlıyorum durum zor vaziyette. Bizler elimizden gelenleri yapıyoruz fakat maddi sıkıntılar bizi ciddi şekilde zora sokuyor. Başkanım önüme nasıl bir hamur koyarsa bende onu en iyi şekilde çıkartmaya çalışırım fakat bunun tuzumu eksik olur, yoksa yumurtasımı eksik olur bilemem. Bizim küçüklüğümüzde Bilecikspor’un tribünleri tıklım tıklım olurdu. Şimdi Bilecikspor’un bu durumda olması beni üzüyor” dedi.
Editör: TE Bilişim