Cafer Elmas

           Bilecikspor Başkanı bir ilke imza atıyor. Başkan İsmail Cinoğlu, kurulduğu günden buyana Bilecikspor’da top koşturan, ter akıtan futbolcusundan kaptanına, Kulüp Başkanlarından, yönetimde bulunan üyelere ve tribünde destekleyen herkesin katılacağı büyük bir organizasyon düzenlemeye hazırlanıyor.   

Eylül ayı içerisinde birlik beraberlik gecesinin düzenleneceği ve bu gecede eski Başkan ve Kaptanlara plaketlerin verileceği ayrıca yeni sezon formalarının tanıtılacağı ve sürpriz sanatçıların da sahne alacağı  öğrenilirken, bu organizasyonu Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, sosyal medya hesabından paylaştı ve herkesi davet etti.

İsmail Cinoğlu'nun sosyal medya üzerinden paylaştığı anlamlı mesajı ise şu şekilde:

“Sevgili Bileciksporlular...Yıllardır unuttuğumuz.. Bilecikspor birlik ve beraberlik dayanışma gecemiz...Eylül ayında..ünlü sporcuların.Başkanların..katılacağı..muhteşem taraftarımızla halkımızla..yapacağız... Gecemizde..eski futbolcularımıza..kaptanlarımıza..plaket takdim edilirken ..yeni sezon forma tanıtımı..ve sürprizler..olacak..büyük aile..büyük camia...... hepiniz davetlisiniz.” 

Editör: TE Bilişim