Bilecik 1.Amatör Lig maçları 5.hafta karşılaşmaları gerçekleşirken, A grubunda Söğütspor 15 puanla liderliğe otururken,B grubunda ise Bilecikspor 5’de 5 yaparak 15 puanla 1’inciligini devam ettirdi.

Bilecik Amatör Lig heyecanı her geçen gün artarak devam ederken, kulüpler arasındaki kayasıya rekabet taraftarlara unutulmaz biz sezon yaşatmaya devam ediyor.

Bu haftanın A Grubunda Demirköyspor-4 Eylül Spor’u 4-1 mağlup ederken,1992 Yeniköyspor-Güneşspor’a 5-3 mağlup oldu. Vezirhanspor-Kurtköyspor karşısında 2-1 mağlup olurken,1299 Bilecik Kulübü-Gölpazarı Belediye Spor karşılaşması 2-2 eşiklik ile sonuçladı. Söğüt Spor oynadığı futbol ile göz doldururken, Pazaryerispor’u 6-0 mağlup etti.

B Grubu karşılaşmalarında ise Bilecikspor-İçköyspor’u 5-2’lik skor ile mağlup ederken, Çaltıspor-Osmaneli Gençler Birliği Spor karşında 2-1 yenildi.1308 Osmaneli Belediyespor-Akpınarspor’u oynadığı müthiş futbol ile 4-0 mağlup etti. Bilecik Gençler birliği-Karaköyspor karşında 2-1 mağlup oldu.Dodurgaspor 2-1 ile Kürespor’u mağlup etti.

Editör: TE Bilişim