1969 yılında kurulan Bilecikspor Kulübü 3 Ekim Çarşamba günü çeşitli etkinlikler ile 50’nci yılını kutlayacak.

Kırmızı beyazlılar, kuruluşunun 50’nci yılında 3 Ekim 2019 Çarşamba günü saat: 19.30’da Pelitözü/Gölpark-Subaşı Restoranda ses sanatçısı Mithat Körler konseri ile Bilecik halkı ile buluşacak.

Bilecikspor Kulübü ve Bilecik Belediyesi’nin ortaklaşa düzenleyeceği 50’nci yıl kutlamalarına Bilecikspor camiası haricinde diğer futbol takımlarının da davet edildiği öğrenilirken, etkinliğe katılımın oldukça yoğun olması bekleniyor.

“Bilecikspor gelecek sene hak ettiği yerde olacaktır”

Bilecikspor Başkanı Ahmet Subaşı, bütün Bileciklileri 50’nci yıl kutlamalarına davet ederken, gelecek yıl Bilecikspor’un hak ettiği yerde olacağını söyledi. Başkan Subaşı kutlamalara ilişkin; “Bilecikspor’u 50’inci yılında hak ettiği yere taşımak için tüm var gücümüzle çalışıyoruz. Teknik kadromuz, futbolcularımız ve yöneticilerimizle beraber gece gündüz demeden emek harcıyoruz. Bilecikspor gelecek sene hak ettiği yerde olacaktır. Tüm Bileciklileri 50’inci yılında Bilecikspor’un yanında olmaya davet ediyorum.

Ayrıca; 50’nci yılında Bilecikspor’a desteklerini esirgemeyen ve göreve geldiğimizden beri bizleri hiç yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Nihat Can’a özellikle teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim