Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Millet İttifakı Bilecik Belediye Başkanı Adayı Semih Şahin’e destek olmak amacıyla görüntülü bir masaj yayımladı.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine günler kala Millet İttifakı’nın Belediye Başkanı Adayı Semih Şahin’e geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’ndan görüntülü destek mesajı gelmişti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun ardından Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Yılmaz Büyükerşen de Millet İttifakı’nın Bilecik Belediye Başkanı Adayı Semih Şahin’e görüntülü bir destek mesajı yayımladı.

“Bilecikliler her şeyin en güzelini hakediyor”

Başkan Büyükerşen, “komşu ilimiz Bilecik’in Belediye Başkan Adayı Semih Şahin’i yürekten destekliyorum. Kardeşimiz Bilecikliler her şeyin en güzelini hak ediyor. Semih Şahin’i 1 Nisan’da kutlamayı arzu ediyorum ve bütün projelerinde arkasında destek olacağım” ifadelerine yer verdi.

“Çok değerli hocama teşekkür ediyorum”

Bilecik Belediye Başkanı Adayı Semih Şahin’ de Büyükerşen hocaya teşekkür ederek, “öncelikle bize desteğinden dolayı çok değerli hocama teşekkür ediyorum. Bir Anadolu bozkırından dünya çapında yaşanılabilir bir kent yaratan çok değerli hocamla birlikte üreteceğimiz projelerle hem Eskişehir’i, hem Bilecik’i dünya çapında marke kentler haline getireceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim