İlimizin önde gelen ve başarılı sanayicilerinden Turgut Özen’in Bursa’da restaurant işleten oğlu Atakan Özen, sosyal sorumluluk projesine öncelik ederken 7 işletmeci arkadaşıyla birlikte topladıkları bir günlük hasılatlarını Bursa Lösemili Çocuklara Yardım Derneği’ne (LÖDER) bağışladı.

 “2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası” kapsamında lösemili çocuklar için farkındalık oluşturmak amacıyla bir günlük elde ettikleri hasılatı Bursa Lösemili Çocuklara Yardım Derneği’ne (LÖDER) bağışlayan 7 işletmeci adına açıklama yapan Atakan Özen, “Lösemi önlenebilir ve tedavi edilebilir bir hastalık, yeter ki bu tarz kampanyalar daha da artsın çocuklarımızın güzel yüzleri maskeler arkasında kalmasın” dedi.

“Diğer işletmeleri de benzer projelere katılmaya davet ediyorum”

İşletmeci Atakan Özen, konuya ilişkin yaptığı açıklamada;  “2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası etkinlikleri kapsamında lösemili çocuklara destek olmak ve Türkiye’nin dört bir yanında farkındalık oluşturarak sesimizi duyurmak adına 5 Kasım Salı günü elde edeceğimiz bütün geliri Bursa LÖDER’e bağışlama kararı aldık. Lösemi önlenebilir ve tedavi edilebilir bir hastalık, yeter ki bu tarz kampanyalar daha da artsın çocuklarımızın güzel yüzleri maskeler arkasında kalmasın” dedi.

Başlattıkları kampanyaya katılan tüm işletmelere teşekkürü borç bildiklerini ifade eden Özen, “bizler Bursa’da gözönünde olan işletmeler olarak sosyal sorumluluk projelerine daha da önem vermeliyiz. İnsanların bilinçlendirilmesi konusunda en hızlı sonucu alacağımıza inanıyorum. Diğer işletmeleri de benzer projeler üretmeye ve mevcut projelere katılmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Babası gibi başarılı işadamı olma yolunda ilerleyen Atakan Özen’in bu örnek davranışı Bilecik kamuoyu tarafından da büyük takdir aldı.

Editör: TE Bilişim