Tarım ve Kredi Kooperatifliği Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, kendisi gibi Bilecikli olan ve Sağlık Bakan Yardımcılığına atanan Halil Eldemir’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

22, 23 ve 24’üncü dönemde Bilecik Milletvekili seçilen Poyraz, geçtiğimiz sene Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü görevine getirildi. Poyraz, 25’inci ve 26’ncı  dönemde ise Milletvekilliği görevini Halil Eldemir’e devretti.  27. Dönem Milletvekilliğinde 2. Sıra Milletvekili olarak gösterilen fakat seçilemeyen Eldemir, daha sonra ise  Cumhurbkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Sağlık Bakan Yardımcılığına atandı.

Vekilliklerinin ardından ülke yönetiminin çok önemli yerlerine getirilen Poyraz  ve Eldemir Ankara’da biraraya geldi.  Geçmiş dönem Adalet Bakanı Bilal Uçar ile Sağlık Bakan Yardımcısı olarak atanan Eldemir’e hayırlı olsun dileğinde bulunan Poyraz, “Geçmiş Dönem Adalet Bakan Yardımcımız Bilal Uçar ile 2 Ağustos tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Sağlık Bakan Yardımcılığı görevine getirilen 25 ve 26. Dönem Bilecik Mv. Halil  Eldemir kardeşime hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Editör: TE Bilişim