27 yaşındaki Değirmenci’nin ilk kitabı “Evrenin Ötesi” okuyucuların beğenisine sunuldu. Zaman zaman trajik bazen de eğlenceli bir hikayenin biraraya getirdiği üç kızın hayatta kalma ve sevdiklerini korumak uğrunda yapabileceklerinin sınırlarını konu alan fantatik kurgu türündeki kitap severlerin dikkatini çekecek.

Yazma yeteneğini kitabını yazmaya başlarken keşfettiğini dile getiren Yağmur Can Değirmenci, bu kitabıyla bir hayalini gerçekleştirdiğini ve talep gelmesi durumunda ikinci kitabını da yazabileceğini söyledi.  . Halk Edebiyatı Dergisi yayınları tarafından basılan kitap; N11.com, hepsiburda.com, gittigidiyor.com, alkitap.com, kitapyurdu.com, kitaplar.club ve bilge kültür sanat yayınları adreslerinde satışa sunuldu.

YAĞMUR CAN DEĞİRMENCİ KİMDİR?

Yağmur Can Değirmenci 1991 Bilecik doğumludur. Selçuk Cengiz Can ve Fisun Can'ın tek kızlarıdır. İlk ve ortaöğretimini Bilecik'te tamamlamıştır. Bilecik Sağlık Meslek Lisesinden mezun olur olmaz meslek hayatına atılmıştır. Kocaeli ve İstanbul'da görev yapmıştır. İstanbul da görev yaparken aynı zamanda Okan Üniversitesi Nükleer Tıp Teknisyenliği bölümünü birincilikle bitirmiştir. Geçen yıl Emre Değirmenci ile hayatını birleştirmiştir. Henüz çocuğu yoktur.

Yağmur Can Değirmenci Kimdir?

Yağmur Can Değirmenci 1991 Bilecik doğumludur. Selçuk Cengiz Can ve Fisun Can'ın tek kızlarıdır. İlk ve ortaöğretimini Bilecik'te tamamlamıştır. Bilecik Sağlık Meslek Lisesinden mezun olur olmaz meslek hayatına atılmıştır. Kocaeli ve İstanbul'da görev yapmıştır. İstanbul da gorev yaparken aynı zamanda Okan Üniversitesi Nukleer Tıp Teknisyenliği bölümünü birincilikle bitirmiştir. Gecen yıl Emre Degirmenci ile hayatini birleştirmiştir. Henüz çocuğu yoktur. İlk kitabını temmuz 2018 de çıkartmıştır. Evrenin ötesi fantastik kurgu türünde bir romandır

Editör: TE Bilişim