Tuncay Erik’in öncülüğünde sosyal medyada biraraya gelen doğa ve yaban hayatını seven kişiler, çeşitli etkinlikler ile doğayı korumayı amaçlıyorlar.

“Bilecik doğa ve yaban hayatını sevenler” Gurubunun kurucusu Tuncay Erik,  Bielcikli doğaseverlerin buluştuğu sosyal medya grubu hakkında şu ifadelere yer verdi:

 “Bilecik ilimiz tarihi özelliklerinin yanı sıra doğal güzellikleri ile de ayrıcalıklı bir ildir. Bizler Bilecikli doğaseverler olarak bir araya gelerek, Bilecik’in doğal güzelliklerini hem tanıtmak, hem de doğayı korumak amaçlı çalışmalar yapmak için bir araya geliyoruz. Özellikle gelecek nesillere doğayı sevdirmek için etkinliklerimiz olacaktır. Sanayileşme ile birlikte üzeinde yaşadığımız ve gelecek nesillerin de yaşayacağı dünyamızda doğa her geçen gün bozulmakta hatta yok olmaktadır. Mevsimler değişmekte, birçok bitki nesli yok olmaktadır. Bizler de bir nebze olsun doğayı korumak ve gelecek nesillere daha güzel bir dünya bırakmak için “Bilecik doğa sevenler” gurubumuzu kurduk. Bilecikli bütün doğa sevenleri gurubumuza üye olmaya davet ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim