Cafer Elmas

Edebali Ortaokulu, geçtiğimiz hafta açıklanan TEOG sınavı birinci dönem sonuçları sonrası, başarısıyla Bilecik'e damgasını vurdu. Okulun 8/D sınıfı öğrencileri sınavda gösterdikleri başarıyla ilimizin yıldızı oldular.

TEOG sınavlarında 1 dönem sınav sonuçlarına göre, Edebali Ortaokulu 8/D sınıfından 4 öğrenci 120 sorunun tamamını doğru cevaplayıp ful çıkarırken, 3 öğrenci 1 yanlış, 1 öğrenci 2 yanlış, 2 öğrenci de 3 yanlış çıkararak, 1. dönem TEOG sınavından büyük başarı elde etti.

Yine Edebali Ortaokulu 8/C sınıfında; 1 öğrenci 1 yanlış, 2 öğrenci 2 yanlış ile başarı gösterirken, 8/F sınıfında 2 öğrenci 2 yanlış, 8/E sınıfında ise 1 öğrenci 3 yanlış yaparak başarılı sonuçlara imza attılar.

Edebali Ortaokulu, toplamada 4 öğrencinin ful çekmesi, 6 öğrencinin 1 yanlış çıkarması, 3 öğrencinin 2 yanlış çıkarması ve 4 öğrencinin de 4 yanlış çıkarması ile ilin en başarılı okulu olma özelliğini eline aldı. 8/D sınıfı da, üstün başarı ile Edebali Ortaokulu’nun yıldızı oldu Edebali Ortaokulu’nun bu başarısı, kamuoyunu tarafında takdir edilirken, veliler bu başarıda emeği geçen öğretmen ve okul yönetimini tebrik ettiler.

1. Dönem TEOG sınavlarında başarı gösteren Edebali Ortaokulu öğrencilerinin isimleri ve dereceleri ise şu şekilde;

Tüm soruları doğru çıkaran öğrenciler; 8/D Aleyna GÜR, 8/D Börühan SEVİNÇ, 8/D Batuhan ŞENŞAR, 8/D Eren YANIK.

Tüm sorularda 1 yanlışı olan öğrenciler; 8/C Neslişah Elif KARAYIGIT, 8/D Erdeniz TURAN, 8/D Helin DOĞAN, 8/D Ahmet BERKAYMEMİŞ, 8/F  Yusufcan ÖZKAN, 8/F İlayda ÇETİN,

Tüm sorularda 2 yanlışı olan öğrenciler; 8/C Yaren TUNCER, 8/C Helin SERTTAŞ, 8/D Mert ALPAGUZ,

Tüm sorularda 3 yanlısı olan öğrenciler; 8/B İdil ÇİFTDOGAN, 8/D İlayda Şanel ENE, 8/D Yağmur YAĞAN, 8/E Ecem AKIN

 

 

Editör: TE Bilişim