Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret ederek, Belediye tarafından Osmaneli MYO Aşçılık Bölümü için tahsis edilen Kelemcioğlu Konağı’nda yapılan bakım-onarım ve restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemelerde Rektör Beydemir’e, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan, Osmaneli MYO Müdürü Doç. Dr. Ahmet Fevzi Savaş, Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Cenk Karakurt ve Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Özgür Özcan eşlik etti.

Osmaneli Belediyesi tarafından Şeyh Edebali Üniversitesi Aşçılık Bölümü için tahsis edilen Kelemcioğlu Konağı gerek tarihi dokusu gerekse günümüz gereksinimlerine yanıt verebilecek modern donatısı ile ihtiyaçları karşılayacak. Bakım-onarım ve restorasyon çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan konak, açılışının ardından öğrencilere hem derslik hem de mutfak olarak hizmet verecek.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir, çalışmalarda gelinen aşamadan duyduğu memnuniyeti ifade ederek sürece katkılarından dolayı Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e teşekkür etti. Üniversite ve mahalli idarelerin koordineli çalışmasının önemine vurgu yapan Rektörümüz Prof. Dr. Beydemir bundan sonra da çeşitli iş birliklerinin olacağını belirtti.

Editör: TE Bilişim