Korkmaz Kesik

Dağlıca’da PKK'lı teröristlerin hain saldırısında şehit olan Bozüyük Dodurga doğumlu Astsubay Çavuş Mustafa Özdemir, gözyaşları içerisinde Eskişehir Reşadiye Camii’nde binlerce kişinin dualarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Şehidimizin cenaze töreninde gözyaşları sel olurken cenaze törenine katılan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, vatandaşlar tarafından yuhalanarak protesto edildi.


Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinden ilimize acı haber geldi.  Bilecik -Bozüyük Dodurga doğumlu Astsubay Çavuş Mustafa Özdemir, PKK terör örgütünün hain saldırısı sonucunda önceki gün  şehit düştü. Şehidin haberi ailesinin evine ateş gibi düşerken Bilecik ve Bozüyük şehidine ağladı.

Dağlıca bölgesinde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan 16 askerden biri olan 25 yaşındaki Astsubay Çavuş Mustafa Özdemir, Eskişehir’de ikindi namazına müteakip Reşadiye Camiisi’nden kaldırılarak Kanlıpınar şehirliğine defnedildi. Şehidimizin cenaze törenine Bilecik’ten ve Bozüyük’ten yoğun katılım olurken CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün de cenazeye katılan isimler arasındaydı.

 

Editör: TE Bilişim