Bilecik Belediyesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi işbirliğinde ''Doğa Yürüyüşü'' gerçekleştirildi. Selöz Göleti'nden başlayarak yaklaşık 8 kilometrelik bir parkurda gerçekleştirilen yürüyüş, Bilecik Belediyesi Pelitözü Gölpark Açık Hava Tiyatrosu'nda sona erdi.


       Bisikletliler Dermeği Bilecik Temsilciliğinin de üyeleriyle katıldığı yürüyüşe,  Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, çeşitli kulüp ve dernek üyeleri, vatandaşlar katılırken, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş ise gruba parkur sonunda dahil oldu.




BAŞKAN YARDIMCISI
ABDULLAH TETİK: “ETKİNLİKLERİMİZE BUNDAN SONRAKİ YILLARDA DA DEVAM EDECEĞİZ”

       Bilecik Pelitözü Açık Hava Tiyatrosu'nda toplanılan kalabalığa konuşma yapan Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, 8 kilometre yürüyüşü sağ salim bitirmelerinin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Yürüyüşümüzde şehrimizin doğal güzelliklerini seyrettik. Bugünde bu doğa yürüyüşüyle sizlerle birlikte olduk. Katılımlarınız için hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Tabii bu etkinlikler, bu faaliyetler sizler varsanız bir anlam bir değer ifade ediyor. Daha önce de belediye olarak doğa yürüyüşleri yaptık. Yapmaya devam ediyoruz ve inşallah bunu da geleneksel bir hale getireceğiz. Bundan sonraki yıllarda da devam edeceğiz. Eğer bir etkinlik sırasında hatamız, kusurumuz olduysa ben baştan af ola diyorum. İnşallah bundan sonraki etkinliklerde de beraber olacağız" dedi.

       Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş ise, Bilecik Belediyesi'nin organize ettiği ve genelinde üniversite öğrencilerinin katıldığı etkinlikte bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Taş, “500'e yakın öğrencimizin katıldığını biliyorum ve onlara teşekkür ediyorum. İnşallah bu etkinliklerimizi sürdürülebilir kılarız. Artan sayılarla yeni öğrencilerimizle daha güzel etkinliklerde buluşuruz inşallah” ifadeleri yer verdi.

       Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan ise vatan savunmasında canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnet duygularıyla anarak, ''Cenabı Allah şehitlerimize gani gani rahmet etsin. İnşaallah o kahraman askerlerimiz ve polislerimiz cennet ile müşerref olacaklar. Bizler de gerçekleştirdiğimiz bu güzel organizasyon ile onlara hatırlamak ve rahmetle anmak istiyoruz. Bu yürüyüşümüzü o aziz şehitlerimize armağan ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

       Etkinlik, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Radyo ve Müzik Kulübü mini bir halk müziği konseri ve tiyatro oyunu ile devam etti.

       Doğa Yürüyüşü programı, katılımcılara ikram edilen köfte ekmek ve ayran ile son buldu.











Editör: TE Bilişim