Bilecik’in sevilen sanatçısı Hilal Coşgun, çıkarttığı köz isimli single ile başarısını Türkiye çapına yayıyor.

Bilecik’te  başarılı çalışmalarıyla müzik sektöründe yer alan genç şarkıcı Coşgun, ilk single çalışması olan  'köz”ü müzik severlerin beğenisine sundu. Sibel Can, Funda Arar, Ferhat Göçer, Sertab Erener gibi dev sanatçıların video kliplerini yayınlayan netd müzik kanalında yayınlanan köz klibi, 1 gün içerisinde 12 bin izlenme alarak kendi listesinde bir numaraya oturdu.

Genç yaşında güçlü sesiyle müzik sektöründe önemli ilerlemeler kaydeden Coşgun, yerelde ilimizi de tanıtan başarılı çalışmalara imza atmıştı. Yeteneğini eğitimle parlatan genç yıldız, İstanbul Teknik Üniversitesi Ses Eğitimi Bölümü’nde eğitim alırken ünlü sanatçı Zara’nın değer verdiği öğrencilerinden oldu.  O ses Türkiye yarışmasına da katılarak dereceye giren ve jüri koltuğundaki  Sibel Can’ın büyük beğenisini kazanan Coşgun, profesyonel anlamda büyük bir adım atarak ilk singleı olan köz’ü çıkarttı. Çok hızlı bir izlenme ve beğeni  oranı yakalayan Coşgun’un  klibi sadece 1 gün içerisinde 12 bin beğeni aldı. Çok kısa bir süre içerisinde rakiplerine fark atarak listesinde bir numara olan Coşgun, dev sanatçıların  arasında da yükselişini devam ettiriyor.

8 aylık yoğun bir çalışmanın ürünü olan Köz isimli single; Özdemir plak etiketiyle yayınlandı. Söz ve müziği Fatih Aydın’a ait olan çalışmanın düzenlemesini Can Gülcan, yönetmenliğini ise Erkan Nas yaptı.

Coşgun'un köz isimli klibini izlemek için:

https://www.youtube.com/watch?v=R-5Pf2ddrsQ

Editör: TE Bilişim