Cafer Elmas

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

TSO toplantı salonunda gerçekleşen ödül töreninde Bilecik’te ekonomiye değer katan sanayi kuruluşlarına protokol tarafından ödül verilirken, 2015 yılı kurumlar vergisinde  SANÇİM, GRANİTAŞ VE TURGUT ÖZEN MERMER ilk 3 sırayı oluşturdu. 4. sırayı VİZYON DOĞALTAŞ MADENCİLİK SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ. alırken, 5.liğide TARBES TARIM ÜRÜNLERİ VE BESİCİLİK SANAYİ VE TİC. A.Ş. aldı.

İlimize değer katanlar onur ödülleri, ilk 500'e giren sanayi kuruluşları, 2015'te kurumlar vergisinde dereceye giren sanayiciler, 2015 gelir vergisi şampiyonları, yerli malı belgesine sahip firmalar, yüksek düzeyde istihdam sağlayan firmalar ve Bilecik TSO'ya değer katanlar ödüllerini aldılar.

Törende, İlimize Değer Katanlar dalında Vali Tahir Büyükakın, Milletvekilleri Halil Eldemir ve Yaşar Tüzün, Belediye Başkanı Selim Yağcı ile Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş ödül aldı. Onur ödülleri ise Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na verildi.

İlk 500’e giren sanayi kuruluşları sıralamasında,  SOFRA YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş., VATAN PLASTİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş., MEY ALKOLLÜ İÇKİLER SANAYİİ VE TİCARET A.Ş., BİEN YAPI ÜRÜNLERİ SANAYİ TURİZM VE TİCARET A.Ş., ELBA BASINÇLI DÖKÜM SAN. A.Ş., SERANİT GRANİT SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş., ARSLAN ALÜMİNYUM A.Ş., ŞENPİLİÇ GIDA SANAYİ A.Ş., TÜRK YTONG A.Ş., ÇİMSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş., C.P. STANDART GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş., ANADOLU EFES BİRACILIK VE MALT SANAYİİ A.Ş. ödül alan firmalar oldu.

2015 yılı kurumlar vergisinde; SANÇİM BİLECİK ÇİMENTO BETON SAN. VE TİC. A.Ş., GRANİTAŞ GRANİT SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş., TURGUT ÖZEN MERMER SANAYİ VE TİCARET A.Ş., VİZYON DOĞALTAŞ MADENCİLİK SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ., TARBES TARIM ÜRÜNLERİ VE BESİCİLİK SANAYİ VE TİC. A.Ş.’ye ödülleri verilirken, 2015 yılı gelir vergisinde ise; EYÜP YILDIZ, KADİR ÇOK ödüllerini aldı.

Yerli Malı Belgesi Sahibi Firmalarda; VİSAN VİNÇ VE HAREKET SİSTEMLERİ SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ, CESAN ELEKTRİKLİ VİNÇ SANAYİ VE TİCARET A.Ş., ERÇAĞ VİNÇ SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ., YÜKSEK DÜZEYDE İSTİHDAM SAĞLAYAN FİRMALAR, PORLAND PORSELEN SANAYİ VE TİCARET A.Ş., SÖĞÜTSEN SERAMİK SANAYİ İNŞAAT MAD.İTH. VE İHR. A.Ş., BİEN YAPI ÜRÜNLERİ SANAYİ TURİZM VE TİCARET A.Ş., TERMAL SERAMİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, C.P. STANDART GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ödül alan firmalar oldu.

TSO’ya değer katanlarda ise; AHMET ÖZÜNLÜ, ERDAL ERŞAN, DAVUT AYNUR, ADNAN YELKEN, SİNAN BABA, ALİ ERCAN ve TURAN TAN ödüllerini aldılar.


 

Editör: TE Bilişim